• Verkocht onder voorbehoud

Communicatieweg 12 1967 PR Heemskerk

€ 1.200.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
hierbij bieden wij u een (bedrijfs)woning met ca. 230m² woonoppervlakte alsmede diverse schuren van totaal ca 640m² groot en gelegen op een perceel van maar liefst 6.225m².

De woning beschikt over ca 138m² oppervlakte op de begane grond en is naast de woonkamer en keuken ook voorzien van een ruime slaapkamer met badkamer alsmede een ruim kantoor. Op de verdieping is er nog eens ca 92m² oppervlakte verdeeld over diverse kamers en een tweede badkamer.

Naast de woning zijn diverse schuren gesitueerd van in totaal ca 640m² waarvan de grootste schuur ca 540m² en is voorzien van overehaddeur en nog openslaande deuren ter grootte van de overheaddeur en een loopdeur.

Het te koop aangebodene is verdeeld over 2 kavels wat een totaal van 6.225m² beslaat. De percelen en bebouwing liggen landelijk gelegen, maar toch dichtbij voldoende voorzieningen en is tevens goed bereikbaar.

De bestemming van het perceel is thans horeca en verkeer wat ervoor zorgt dat u de mogelijkheid kan hebben een restaurant uit te baten of een congrescentrum en mogelijk nog andere mogelijkheden echter dient dat in overleg en na goedkeuring van de gemeente te zijn.

Een andere mogelijkheid is het overnemen van het naastgelegen restaurant "De Twaalfmaat"

VRAAGPRIJS
€ 1.200.000,- k.k.

OPPERVLAKTE
Woonruimte ca. 230 m²
Schuren ca. 640 m²
perceel: 6.225m²

INDELING
Woning/begane grond: entree 1, kantoor met eerste opgang naar verdieping, gang, slaapkamer met badkamer, toilet, entree 2 met tweede opgang naar verdieping, bijkeuken met zij ingang, keuken en lichte woonkamer met open haard.

Woning/verdieping: opgang vanuit entree 1 naar berging en daarachter een slaapkamer, tussenhal vanuit entree 2 met een ruime slaapkamer en een tweede badkamer.

Schuur: Diverse schuren variërend in grootte.

KADASTER
Gemeente Heemskerk, sectie F, nummers 114 en 196

BESTEMMING
De bestemming voor het perceel F 114 is 'horeca' en de bestemming voor het perceel F 196 is 'verkeer' volgens het bestemmingsplan Heemskerk Buitengebied 2015 volgens de gemeente Heemskerk.
Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.

LIGGING
gelegen aan een doorgaande weg

BEREIKBAARHEID
Goed door provinciale weg maar ook door A9 waarop men binnen 1 autominuut rijdt.

AANVAARDING
in overleg

BOUWJAAR
1949

OUDERDOMSCLAUSULE
Koper verklaart bekend te zijn met het bouwjaar (1949) en de bouwkundige staat van het pand, evenals met indien van toepassing die van later uitgevoerde verbouwingen, renovaties aan en/of vervangingen van onderdelen in de onroerende zaak. Koper aanvaardt alle in verband hiermee voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, vloeren, daken, kozijnen, leidingen, lozingen en eventuele installaties, ook voorzover die een tijdelijke belemmering kunnen zijn voor het normale gebruik van de onroerende zaak.

VRIJWARING VERKOPER
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de onroerende zaak, alsmede de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

KOSTEN KOPER
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

ERFDIENSTBAARHEDEN
zie akte van levering. In het uiterste Zuid-Oosten van het perceel is een stukje perceel waar een gasleiding loopt door/onder het perceel.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerendgoed (model 2014) van de NVM.

VOORBEHOUD
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. Voor de inhoud van deze brochure wordt noch door de eigenaar noch door de makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de vermelde gegevens. De gegevens zoals bedragen, data, omschrijvingen, etc. zijn soms verkregen door mondelinge informatie. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Prismaat Makelaars O.G./B.V. kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.200.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Wegrestaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949

Oppervlakten

Oppervlakte
230 m²
Perceel
6.225 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Communicatieweg 12

€ 1.200.000 k.k.