Geleenstraat 37 6411 HR Heerlen

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

Te koop: Grieks restaurant in hartje Heerlen

Heerlen is een gezellige stad in de omgeving van het Limburgse Heuvelland. In het stadshart vind u dit mooie en uitstekend renderende Griekse restaurant, gelegen aan de Geleenstraat, direct naast het Q-park parkeergarage. In de direct omgeving van het restaurant ligt het nieuwe gemeentehuis en het Promenadepark. Vanaf het pand bent u snel bij de winkels in het centrum. Het is een aantrekkelijke plek voor horeca.

De doelgroep van het restaurant is zeer divers en bestaat met name uit liefhebbers van de Griekse keuken, zowel de gyros als de visgerechten. Een tafel reserveren voor een avondje uit eten is voor bezoekers makkelijk geregeld via de moderne website.

De belangrijkste gegevens van het restaurant

Het restaurant heeft een oppervlakte van ca. 250 m2 BVO. Dankzij een grote pui aan de voorzijde van het restaurant is er veel ruimte beschikbaar voor reclame. De zichtbaarheid is uitstekend van verschillende kanten. Het restaurant is goed afgewerkt en van alle gemakken voorzien. In de huidige opstelling is er ruimte voor 120 gasten. Ook bevinden zich toiletten aan de achterzijde van het pand.

De keuken is compleet en uitgerust met alle belangrijke benodigdheden. Achter de keuken is een spoelkeuken geplaatst met daarachter een berging en een personeelstoilet. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een terras waardoor het voor gasten mogelijk is om buiten te eten. Het restaurant is direct in gebruik te nemen dankzij de aanwezigheid van een complete uitrusting. Het bestemmingsplan van het restaurant is ‘Cityplan Heerlen’; waar het restaurant functie horeca heeft tot en met categorie 2.

De huurovereenkomst

Bij verkoop van de “Goodwill en inventaris” wordt geopteerd voor een huurovereenkomst volgens het KHN model voor 5 jaar. Daarna wordt de overeenkomst telkens met 5 jaar verlengd. De huurprijs van het pand aan de Geleenstraat bedraagt €3.500,00 per maand, exclusief BTW. De overnameprijs wordt alleen aan serieus geïnteresseerden medegedeeld.

Bent u geïnteresseerd na het lezen van de advertentie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvends gesprek op locatie.

Disclaimer

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Geleenstraat 37 in Heerlen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²
Verkoopvloeroppervlakte
142 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geleenstraat 37

€ 3.500 /mnd