Duinweg 11 a 3221 LB Hellevoetsluis

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Gemeente Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een oude vestingsstad met ca 40.000 inwoners, nabij Brielle, Spijkenisse en ca 30 km van Rotterdam. Centraal gelegen op Voorne-Putten bij toeristische trekpleisters zoals het Haringvliet, de stormvloedkering (Haringvlietsluizen) en A Seal, het opvangcentrum voor zeehonden. Hellevoetsluis trekt het gehele jaar door veel toeristen uit binnen en buitenland. Het besteedbaar inkomen van bewoners in deze gemeente ligt boven het landelijk gemiddelde.

Locatie
Het strandpaviljoen is gevestigd op het badstrand Hellecat dat onderdeel uitmaakt van het natuurgebied Voornes Duin. Deze omgeving wordt dit jaar opnieuw ingericht en krijgt een breder strand en een boulevard. Het gebied krijgt een betere bereikbaarheid door een nieuwe toegangsweg vanaf de N57 met extra parkeerplaatsen. In de herfst van dit jaar moeten deze plannen gerealiseerd zijn. (inmiddels is men bezig met het ophogen en uitbreiden van het strand).

Parkeren
Vlakbij het horecabedrijf is een openbare parkeerplaats voor de strandbezoekers en bezoekers van het achterliggende natuurgebied.

Het bedrijf
Het betreft een multifunctioneel horecabedrijf: een café/restaurant, cafetaria en ligbedden verhuur op het strand. Daarnaast is aan het bedrijf een ruime 4 kamer woning gevestigd. De huidige exploitant exploiteert het bedrijf al vele jaren en wil het bedrijf samen met het onroerend goed verkopen vanwege haar leeftijd.
Via één van de terrassen (80 zitplaatsen) komt u in het café/restaurant. Het middelpunt van het bedrijf. Een grote vierkante ruimte met een volledig ingericht bar en zo'n 80 zitplaatsen. Vanuit deze ruimte is er toegang tot een biljartruimte met aparte zithoekjes, de toiletgroep, een aparte rookruimte, de toegang naar de serre (50 zitplaatsen) en de gang naar het afgescheiden woongedeelte. De grote keuken ligt achter de bar en is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals koelcellen, 10 pits gasfornuis, afzuiginstallatie e.d. Achter de keuken is nog een groot magazijn, kleedruimte en opslagruimte voor ligbedden en terrasbenodigdheden.
Vanuit de serre en de terrassen heeft u een mooi uitzicht over het strand en het Haringvliet. Het terras is ommuurd, zodat u al snel uit de wind in de zon kunt genieten van het uitzicht op deze unieke locatie. De eigenaar exploiteert in het hoogseizoen apart nog een snackbar en verhuurt dan ook ligbedden op het strand. Met extra aandacht voor de verschillende bedrijfsonderdelen en ruimere openingsuren kan de nieuwe ondernemer hier een goede boterham verdienen. Het bedrijf is ook aangewezen als trouwlocatie!

De woning
De woning is vanuit het restaurant toegankelijk. Naast een grote woonkamer zijn er 3 slaapkamers, een grote badkamer en nog een kantoor. Vanwege privacy tonen we hiervan geen foto’s in de brochure.

Installaties
Krachtstroom, WIFI, Afzuiginstallatie, Koel/vriescellen, Gasaansluiting, Alarminstallatie, Rioolaansluiting

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers. Wel is er een lease overeenkomst voor een professionele koffiemachine en een arbeidsovereenkomst met een medewerker die gerespecteerd dienen te worden. Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig. Het bedrijf met bedrijfswoning past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn eigen naam te stellen en dat zijn exploitatie in het bestemmingsplan past. De gehele inventaris is eigendom van de verkoper. Een uitgebreide inventarislijst is beschikbaar.

Openingstijden
Het bedrijf heeft in de verschillende seizoenen wisselende openingstijden en dagen.
In de winter is het bedrijf alleen in het weekend open, in het hoogseizoen 7 dagen per week.
Vanuit de vergunning mag het bedrijf het hele jaar 7 dagen per week open met meer openingsuren per dag.

Financiële informatie
Vanwege privacy verstrekken wij financiële informatie alleen in een persoonlijk gesprek.
Zowel, het café/restaurant, de snackbar, de woning én het bedrijfspand worden verkocht.
De bedrijfsruimte is niet te huur.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheid-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V., bedrijfsadviseur Erik Meijer telefoon 06 236 263 07, email

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Overname

Bedrijfsovername
€ 75.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Eetcafé, zalencentrum, café-restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis, restaurant-partycentrum en luxe restaurant
Mogelijke functie(s)
Toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
1.115 m²
Verkoopvloeroppervlakte
325 m²
Perceel
1.115 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied en aan vaarwater
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Duinweg 11 a

Prijs op aanvraag