Kerkstraat 1 - 5 5961 GC Horst

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Verrassend veelzijdige nieuwbouw winkelunits op toplocatie, in het centrum van Horst. De winkels maken onderdeel uit van het plan “Kloosterhof”, en zijn gelegen op A1 locatie aan de drukke Kerkstraat. De Kloosterhof is de nieuwe landmark binnen het centrum van Horst en onderscheidt zich door haar moderne transparante uitstraling met hoge gevels en met puien van tot wel vijf meter hoog.

Kortom ideaal voor winkeliers die graag willen opvallen. De strategische locatie aan het drukste deel van de Kerkstraat en direct aan een belangrijk bronpunt met 133 gratis parkeerplaatsen (blauwe zone) zorgt voor een optimale passantenstroom. Grote trekkers als Bruna en Supermarkt Jan Linders gingen u al voor.

Actuele beschikbaarheid

Momenteel zijn er nog zes units te huur en is een gedeelte verhuurd aan Jan Linders Supermarkten en de Bruna. De beschikbare units worden in januari 2022 opgeleverd.

Commerciële unit 1: circa. 178 m2 BVO

Commerciële unit 2: circa. 250 m2 BVO

Commerciële unit 3: Verhuurd aan de Bruna

Commerciële unit 4: circa. 140 m2 BVO (onder optie)

Commerciële unit 5: circa. 132 m2 BVO

Commerciële unit 6: Verhuurd aan Jan Linders Supermarkten

Commerciële unit 7: circa. 171 m2 BVO (onder optie)

Commerciële unit 8: circa. 126 m2 BVO

Functionaliteit

De units 1, 2 en 7 zijn uitermate geschikt voor een invulling in de mode of andere non-food invullingen, gezien de ligging aan het drukste deel van de Kerkstraat ontsluiting aan de Kerkstraat, op A1 en de hoogte van de puien.

Unit 5 is, door de ligging naast de entree van de supermarkt, en op de looproute vanuit de parkeerplaats naar het centrum, uitermate geschikt voor een invulling in het dagelijkse segment, bijvoorbeeld een bloemist of een speciaalzaak met verswaren.

Unit 1 is uitermate geschikt voor dienstverlening en kantoor met een baliefunctie, aangezien deze unit beschikt over parkeerplaatsen op eigen grond direct voor de deur.

Unit 4 bij voorkeur een invulling in de vorm van (dag)horeca, gezien de ligging op de hoek met twee separate ingangen en de mogelijkheid voor een terras.

Voor units 4+7 zijn inmiddels opties verstrekt.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit complex ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Kerkstraat 1 t/m 5 in Horst aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Omgeving

Het centrum van Horst is het hoofdwinkelgebied voor de gemeente Horst aan de Maas met 42.500 inwoners. Horst aan de Maas is gelegen in een landelijke omgeving met een sterke Food- en Agri-business. Verder is Horst aan de Maas, met 1,5 miljoen overnachtingen per jaar, koploper op het gebied van toeristische overnachtingen in Noord-Limburg.

Het centrum van Horst kenmerkt zich door een hoge koopkrachtbinding. Dit komt enerzijds door een sterk aanbod aan dagelijks & vers in het centrum van Horst, met als trekkers de supermarkten AH, Plus, Lidl en Jan Linders. Maar ook mode en niet dagelijks is goed vertegenwoordigd in Horst met onderscheidende lokale ondernemers. Uiteraard ontbreken de landelijke
trekkers niet. In Horst vindt je onder andere formules als Shoeby, Intertoys, Hema, Kruidvat, Etos, Expert, Bruna, Durlinger, Scapino, Action, Xenos en nog veel meer. Het centrum van Horst heeft verder een uitstekend horeca-aanbod, met aantrekkelijke pleinen waar je de echte Limburgse gastvrijheid kunt ervaren.

Bereikbaarheid

Horst is goed bereikbaar vanuit Venlo en Nijmegen door de directe ligging aan de A73 en vanuit Eindhoven via de A67. Het centrum van Horst heeft ruim voldoende gratis parkeerplaatsen (1.300) welke gelegen zijn in of direct grenzen aan het hoofdwinkelgebied.

Opleveringsniveau

Casco, met pui inclusief deuren en meterkast met aansluiting elektra en water.

Huurprijzen

Commerciële unit 1: € 32.930,- per jaar excl. BTW

Commerciële unit 2: € 43.750,- per jaar excl. BTW

Commerciële unit 3: Verhuurd

Commerciële unit 4: Onder optie

Commerciële unit 5: € 25.270,- per jaar excl. BTW

Commerciële unit 6: Verhuurd

Commerciële unit 7: Onder optie

Commerciële unit 8: € 15.750,- per jaar excl. BTW

Overige huurcondities

Aanvaarding; Begin januari 2022.

Huurprijsaanpassing; Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn; Uitgangspunt is 5 +5 jaar.

Betalingsverplichting; Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling; Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting; Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een complex volop mogelijkheden op een toplocatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Kerkstraat 1 t/m 5 in Horst aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het complex inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca en kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²
Verkoopvloeroppervlakte
126 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 1 - 5

Huurprijs op aanvraag