Buorren 29-31 8525 EC Langweer

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Te koop: restaurant en OG in Langweer (Friesland)

Restaurant Noflik is gelegen midden in het mooiste straatje van Langweer, genaamd de Buorren. Het prachtige terras ligt volop in de zon.

Een authentiek ingericht en winstgevend restaurant. Het bedrijf kenmerkt zich door een ‘oud- Hollandse’- inrichting met veel houtafwerkingen. Men beschikt over circa 90 zitplaatsen in totaal en verdeeld over twee verkoopruimten. Op het riante terras zijn circa 100 zitplaatsen aanwezig.

Achterin het restaurant treft men de volledig ingerichte en goed onderhouden keuken evenals de toiletgroepen en de entree naar de achtertuin. Hier is een koelcel geplaatst en een overdekte opslag.

In de achtertuin is ook de opgang naar de bovengelegen woning en de opslagruimte boven het restaurant. Een naastgelegen bedrijfspand is deels in eigendom en is volledig in gebruik als opslag.

Ligging
De directe omgeving kenmerkt zich onder meer door detailhandel, wooneenheden en horeca. Langweer is een bekend watersportdorp en trekt jaarlijks vele (watersport)toeristen. Noflik Langwar is gelegen in een horecaconcentratiegebied.

Het pand is goed bereikbaar voor automobilisten, watersporters alsmede voor fietsers en voetgangers. Vanaf de A7 Joure-West is het pand op circa 15 autominuten gelegen. Joure is op circa 15 autominuten en Sneek is op circa 25 autominuten gelegen.

In de directe omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden aanwezig. Dit betreffen zowel parkeerplaatsen aan de omliggende straten alsmede kleinschalige parkeerterreinen.

Het betreft de verkoop van:
Het horecabedrijfspand aan de Buorren 29a-31 te Langweer, kadastraal bekend gemeente Langweer, sectie A, nummers 6244 en 7339, 5037, 6237 en 6241 inclusief het daarin gevestigde horecabedrijf bekend als Noflik Langwar, gelegen aan de Buorren 29a-31 te Langweer, omvattende het huurdersbelang in het onroerend goed, de volledige bedrijfsinventaris, huurrechten en goodwill.

De vraagprijs voor het onroerend goed en bedrijf bedraagt € 1.100.000,-- kosten koper.

Voor meer informatie:
Mark Roos

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880

Oppervlakten

Oppervlakte
496 m²
Verkoopvloeroppervlakte
496 m²
Perceel
584 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Buorren 29-31

Prijs op aanvraag