Lammermarkt 100 2312 CW Leiden

€ 2.900.000 k.k.

Omschrijving

Te koop een uniek object in hartje Centrum, de voormalige danssalon/discotheek "In Casa”. Het pand is geschikt voor uiteenlopende doeleinden, zoals: Horeca V zoals discotheek, feestzaal etc. , bedrijfsruimte en als winkelruimte. Er is tevens een mogelijkheid tot het creëren van een terras aan de voorzijde van het pand.

Ligging

Het pand ligt in het centrum aan een drukke verkeersader t.o. een grote parkeergarage en molen De Valk. Goed te bereiken met zowel de auto, alsook met het openbaar vervoer. De winkels, diverse restaurants, cafés, het centraal station, diverse horeca, terrasboten en niet in de laatste plaats de 2- wekelijkse, druk bezochte warenmarkt liggen direct om de hoek, alsmede de schitterende Burcht, de Hooglandse Kerk en een 3-tal mooie museums en bioscopen.

Dit gebied wordt niet alleen door de vele Leidenaren bezocht, maar ook door expats die werkzaam zijn in het Bio Science Park, en toeristen omdat er in de directe omgeving ook diverse hotels zijn gevestigd, en dagjesmensen. De agglorematie van Leiden is dan ook 1 miljoen bewoners!
Ook is Leiden een echte studentenstad met verschillende faculteiten.

In alle jaargetijden van het jaar zijn er wel tal van activiteiten te beleven in het bruisende hart. Hier een kleine greep uit de jaarlijkse evenementen: lichtjesparade, Sinterklaas, een Kerstmarkt met een ijsbaan, het Leids Film Festival, de museumnacht, open Monumentendagen, Leids Cabaret Festival, verrassend winkelweekend, en niet te vergeten “Het Leidens Ontzet”
Kortom een uitstekende locatie om juist hier te ondernemen “Leiden stad in ontwikkeling”.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit horecapand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lammermarkt 100 in Leiden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================
Bestemming

Lichte horeca is toegestaan maar zwaardere horeca zoals discotheken is niet mogelijk voor de verhuur, echter alleen voor de verkoop.

Bereikbaarheid

Leiden is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto, fiets, openbaar vervoer en per boot. Voor de deur bevindt zich de meest moderne, diepste parkeergarage (600 plaatsen) van Nederland.

Diverse busverbindingen stoppen in de directe omgeving en op korte loopafstand (ca. 5 min.) bevindt zich het Centraal Station Leiden. Ook zijn er veel goede stallingfaciliteiten voor fietsen, brommers en scooters, veelal gratis.

Indeling en oppervlakte

De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt ca. 1.190m2 BVO en is als volgt ingedeeld: Entree: balie/kassaruimte, garderobe, kantoorruimte, totaal ca. 180 m2 BVO. Toiletgroepen totaal ca. 60 m2 BVO.

Grote zaal: “Colosseum” ca. 520 m2 met royaal podium, lichtinstallatie en harthouten dansvloer, berging, opslagruimte, 2 technische ruimten, personeelsruimte, kleedruimte met douche en toilet, alsmede een trap naar een kleine kelderopslag voor goederen. Deze ruimte is geschikt voor tussen de 150 en 650 personen.

Kleinere zaal: “Lotus Lounge” ca. 95 m2, heeft een modern en strak interieur en is voorzien van een LED-lichtinstallatie, die voor geweldige effecten zorgt, een DJ-Booth, dansvloer en een fraaie bar. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 100 personen.

Vide: “Belle Vista” ca. 335 m2, deze ruimte geeft een levendig uitzicht op de beneden liggende zaal,
en is voorzien van barfaciliteiten, zitgelegenheid, technische ruimte, alsmede twee aparte rokers/opslagruimte. De vide biedt plaats aan ongeveer 250 personen en is uitermate geschikte voor het geven van feesten, buffetten en als VIP-gedeelte bij grote feesten.

Verder is er ook nog een afsluitbaar binnenterrein.

Koopcondities

Vraagprijs: € 2.900.000,- k.k. Incl. Inventaris

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het horecpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lammermarkt 100 in Leiden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het horecapand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.900.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 2.650.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Discotheek, zalencentrum, cafetaria, broodjeszaak en ijssalon
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
1.190 m²
Verkoopvloeroppervlakte
1.130 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lammermarkt 100

€ 2.900.000 k.k.