Koningin Wilhelminaweg 126 3738 MC Maartensdijk

€ 125.000 /jr

Omschrijving

Utrecht, Amersfoort, Hilversum allen op 10 minuten afstand, Amsterdam in minder dan halfuurtje – de wereld komt echt bijeen in restaurant Bij Hen. Daarmee is geen woord teveel gezegd, want door de unieke en makkelijk bereikbare locatie trekt Bij Hen een ongelooflijk diverse schare lokale en regionale gasten aan.

Het restaurant ligt aan de verbindende weg tussen Utrecht en Hilversum, in Maartensdijk, en beschikt over een zeer ruim buitenterras. In het restaurant kunnen de gasten terecht voor kopje koffie met gebak, een uitgebreide high tea, lunch of diner.

Bovendien voorziet Bij Hen in verschillende vergader- en feestmogelijkheden (het is een prachtige locatie voor een trouwfeest) en biedt het hierbij aantrekkelijke arrangementen aan. Op het terrein is, haast vanzelfsprekend op deze ruimtelijke plek, daarvoor uiteraard ook een groot parkeerterrein aanwezig.

Sinds 1963 maakt de locatie al furore als horecagelegenheid. De huidige eigenaren hebben de rijke geschiedenis gekoesterd door het pand te moderniseren, en hierbij zoveel mogelijk van de oude kern in takt te houden. Daardoor heeft een restaurant zowel buiten als binnen een sfeervolle en authentieke uitstraling.

Financiële informatie:
Bedrijfsexploitatie: 295.000,--
Huurprijs onroerende zaak: 125.000,--

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u de locatie eens bezichtigen? Neem contact op met de makelaar van dit object Stijn Timmermans

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 295.000 (inventaris + goodwill 21% BTW van toepassing)
Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant, pannenkoekenhuis en restaurant-partycentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
674 m²
Verkoopvloeroppervlakte
346 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
3e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Omgeving

Maartensdijk Buitengebied, Maartensdijk

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koningin Wilhelminaweg 126

€ 125.000 /jr