Pastoorstraat 2 1411 SE Naarden

€ 30.000 /jr

Omschrijving

Lokaal is speciaal
Een compleet restaurant, in het centrum van het bijzondere Naarden-Vesting, op een presenteerblaadje! Op de hoek van de Pastoorstraat, om de hoek van de Grote Kerk Naarden ligt dit startklare restaurant, Lokaal wijn & eten.

Ontworpen voor (en geliefd door!) de vele locals.

In 2014 onderging Lokaal een grondige verbouwing met als resultaat het huidige eigentijds hippe concept met vintage meubels en originele oude schoolstoelen. Hierbij is een compleet nieuwe keuken (inclusief Winterhalter Vaatwasser met osmose installatie) gerealiseerd, de leidingen zijn vernieuwd en de vloer is opnieuw gelakt, alsook de trap en het houtwerk aan de binnen- en buitenzijde (2016).

Bovendien heeft de bar/keuken in 2017 een metamorfose ondergaan om zo een flexibele werkplek te creëren, zodat het geven van workshops en ontvangen van grote groepen mensen voortaan ook tot de mogelijkheden behoort.

Na lang wikken en wegen, hebben de eigenaren besloten Lokaal op de markt te brengen, inclusief alle recente investeringen.

Praktische bedrijfsinformatie:
Het restaurant beschikt op de begane grond over circa 40 zitplaatsen, garderobe, een grote keuken en dames- en herentoilet. De drankuitgifte gebeurt vanuit een apart barmeubel. En Lokaal heeft een loft: op deze verdieping is nóg eens plek voor circa 25 zittende gasten! Hier bevindt zich verder ook nog een zeer ruime berging.

Financiële informatie:
Huurprijs horecabedrijfspand: € 30.000,-- excl. BTW per jaar
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 65.000,--

Interesse?
Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtigingsafspraak contact op met de makelaar van dit object Youp Dumont

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 25.322 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 65.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pastoorstraat 2

€ 30.000 /jr