Kolkstraat 10 3861 AK Nijkerk

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

De Kolkstraat 10 is een begrip in Nijkerk. Al jaar en dag is deze ruimte in gebruik als restaurant/eetcafé. Sinds kort is deze ruimte beschikbaar voor de verhuur. Een unieke kans dus!!!

Door de gunstige ligging heeft dit pand zowel mogelijkheden voor dag- als avondhoreca.
De ruimte beschikt tevens over een ruime zaal en een entree aan de achterzijde (inclusief twee parkeerplaatsen op eigen terrein). Kortom, geschikt voor diverse concepten met een uitstekend omzetpotentieel.

Nijkerk
Het verzorgingsgebied van Nijkerk is groot. De gemeente Nijkerk telt ongeveer 42.000 inwoners en de stad Nijkerk circa 30.000 inwoners. Nijkerk centrum kenmerkt zich door een gezellige historische binnenstad met een goede mix van horeca en detailhandel, met zowel landelijke ketens als zelfstandige ondernemers.

Ligging
De ligging is uitstekend te noemen. Middenin het centrum van Nijkerk in het verlengde van het Plein. Het Plein met alle restaurants, cafés en lunchrooms van Nijkerk. Het Plein is het horecaplein van Nijkerk. Hier vindt de wekelijkse markt plaats en diverse evenementen. Het naast gelegen pand is in gebruik bij Cafetaria Walet, een begrip in Nijkerk.
Kortom, een gemakkelijk te bereiken plek dat op het netvlies van elke Nijkerker staat om een hapje te eten en/of een drankje te doen. Daarnaast is de ruimte ook nog eens uitstekend te bereiken, zowel per fiets als per auto. Tegenover het pand is meer dan voldoende parkeergelegenheid aan de Koetsendijk.

Bereikbaarheid
De horecaruimte ligt op circa 10 minuten afstand van de A28, waarmee Amersfoort (ca. 10 minuten) en Zwolle (ca. 40 minuten) snel te bereiken zijn. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid, waaronder aan de overkant van de Kolkstraat bij de Koetsendijk of in parkeergarage De Bonte Koe of het Gele Weiland.

De Kolkstraat is tevens via de achterzijde per auto bereikbaar middels een aparte entreepartij. Hier zijn nog eens twee parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. Snelle en efficiënte bevoorrading gegarandeerd!

Opleveringsniveau
Het pand wordt casco, in huidige staat en vrij van inventaris en leveranciersverplichtingen opgeleverd en kan dus naar eigen smaak en inzicht worden ingericht. De ruimte beschikt over een entree aan de Kolkstraat, met een harmonicapui die volledig geopend kan worden. De ruimte beschikt daarnaast nog over:

- Dubbele toiletgroep
- Koelcel
- Markies aan de voorzijde
- Vetvangput
- Cv-ketel
- Bar in zowel het restaurant als in de (feest)zaal
- Zaal voor feesten en partijen
- Opslagruimte
- Kelder
- Ingang aan de achterzijde
- Parkeerplaatsen (twee) op eigen terrein
- Ruim overdekt terras
- Extra terrasruimte aan de overkant waterzijde

Oppervlakte
Het oppervlak van het restaurant inclusief zaal is circa 310 m² (NEN 2580 is beschikbaar). Er is ruimte voor minimaal 68 stoelen en 6 krukken. De zaal is geschikt voor ongeveer 70 personen. Het overdekte terras biedt ruimte aan minimaal 22 personen. Daarnaast is er aan de overkant, aan het water, nog ruimte voor ruim 16 personen.

Bestemming
Op het pand rust de bestemming 'Centrum', waarbij onder voorwaarden horeca tot en met categorie 3 is toegestaan. Zie voor info ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met de gemeente.

Nutsvoorzieningen
De ruimte beschikt over elektra, gas- en watermeters. Huurder dient zelf contracten te sluiten met de nutsbedrijven.

Condities en voorwaarden
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.500,- per maand exclusief btw. Er is geen goodwill/overname van toepassing.

Huurperiode
Kortere huurperioden in overleg met verhuurder bespreekbaar, afhankelijk van de overige voorwaarden.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van twee maanden huur te vermeerderen met btw.

Overige condities
De huurovereenkomst word gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Verhuurder staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Eetcafé, zalencentrum en café-restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
310 m²
Verkoopvloeroppervlakte
310 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Voorlopig energielabel
E

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kolkstraat 10

€ 3.500 /mnd