Hoofdstraat 106 2202 EZ Noordwijk (ZH)

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Hoofdstraat 106 te Noordwijk

Unieke kans! Deze absolute toplocatie aan de entree van de hoofdwinkelstraat van Noordwijk is nu voor verhuur beschikbaar.

De winkelruimte bestaat uit ca. 50 m² winkelruimte op de begane grond en een opslagruimte van ca. 15 m² ter plaatse van het souterrain. De winkelruimte is gelegen op een zeer prominente locatie aan de entree van de populaire Hoofdstraat. In de directe omgeving bevinden zich grote landelijke ketens zoals o.a. Rituals, Vero Moda, Bruna, Hema en Pearl, maar ook succesvolle regionale ondernemers zoals o.a. Huize van Wely, Jackie O., Via Mio en Blushing by Carmen. De boulevard en het strand zijn op steenworp afstand gelegen.

Een dag winkelen in de Noordwijkse Hoofdstraat laat zich uitstekend combineren met een heerlijke strandwandeling en een hapje en/of drankje op één van de vele terrassen aan de boulevard.

Locatie
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de rijksweg A44 en provinciale weg N206. Onder andere achter het pand bevinden zich zeer goede parkeermogelijkheden op parkeerterrein 'Maarten Kruytstraat’. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is als uitstekend te kwalificeren.

Oppervlak
Ca. 65 m² als volgt verdeeld:
Begane grond – Ca. 50 m² winkelruimte.
Souterrain – Ca. 15 m² opslagruimte.

Wijze van oplevering
Casco.

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie van de gemeente Noordwijk heeft het object de bestemming; Centrum. Op basis van deze bestemming is hier o.a. mogelijk; detailhandel, dienstverlening, horeca-activiteiten van categorie 1 en 2.

categorie 1 daghoreca:
een bedrijf dat ondersteunend is aan en qua openingstijden in het algemeen vergelijkbaar is met detailhandelsvestigingen en waarvan de activiteiten in hoofdzaak bestaan uit het verstrekken c.q. snel serveren van kleinere maaltijden, broodjes, hapjes, ijs, gebak en dranken met uitzondering van alcoholische dranken;

categorie 2 restaurant/cafetaria:
een bedrijf, waarvan de activiteiten in hoofdzaak bestaan uit het verstrekken van maaltijden voor gebruik ter plaatse en waarbij het verstrekken van dranken (daaraan) ondergeschikt is;

Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Noordwijk.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 2.000,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg, niet eerder dan 1 september 2020.

Parkeervoorzieningen
In de buurt van de Hoofdstraat zijn prima parkeergelegenheden, te weten; het achtergelegen ‘Maarten Kruytstraat parkeerterrein’, de Vomarparkeergarage en de parkeerterreinen ‘Palaceplein’ en ‘Jan Kroonsplein’.

Meerpremie
Indien de premie van de opstalverzekering als gevolg van het gebruik door huurder aangepast moet worden, zijn deze kosten c.q. de meerpremie voor rekening van huurder. Het basisuitgangspunt is het gebruik als winkelruimte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Snackbar, cafetaria, broodjeszaak en ijssalon
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Verkoopvloeroppervlakte
50 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
D 1,39

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 106

€ 2.000 /mnd