Havenhoofd 2-8 4731 MN Oudenbosch

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Object/ligging:

Een commerciële ruimte op de begane grond van een appartementen complex, ingericht, afgewerkt en in gebruik geweest voor horeca doeleinden.

De linkerzijde van het object is ingericht als restaurant met keuken, rechterzijde als café/feestzaal met daarachter kantoren, bergingen en technische ruimte.

Het object heeft een prachtig groot terras aan de jachthaven, geschikt voor vele doeleinden.

Het object is gelegen op een unieke plek: op de kade langs het water. Het object behoort bij het nieuwbouwproject ‘’Markhaven’’.

Oppervlakte:

Vloeroppervlakte: circa 400 m2.
Terras: circa 400 m2.

Voorzieningen:

Een commerciële ruimte, merendeels ingericht t.b.v. horecadoeleinden, zie de foto’s voor een sfeerimpressie.

Bestemming/gebruik:

Volgens het huidige bestemmingsplan is de bestemming horeca, detailhandel en dienstverlening.

Kadastrale gegevens:

Gemeente : Oudenbosch
Sectie : C.
Nummer : 2431 A1.
Groot : Horizontaal eigendom

Condities:

Aanvang Huurprijs (jaar 1) : € 2.000,-- per maand excl. BTW
Huurprijs (na jaar 1) : € 4.000,-- per maand excl. BTW

Betaling:
Automatische huurbetaling per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurcontract:
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

Huurtermijn:
Huurperiodes in overleg.

Aanvaarding:
Per direct beschikbaar.

Indexering:
Jaarlijks op basis van een wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

BTW:
Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de prestaties van huurder voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaatsvinden.

OMGEVING:

Oudenbosch is de grootste kern van de gemeente Halderberge met circa 12.000 inwoners.

Ligging/bereikbaarheid

• Oudenbosch is gunstig gelegen op enkele kilometers van de A17, A16 en A58, die een rechtstreekse verbinding vormen met Roosendaal, Breda en Rotterdam.
• Ook is Oudenbosch uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een NS-station aan de spoorlijn Vlissingen-Rotterdam en vanaf station Roosendaal zijn er diverse Intercity verbindingen o.a. naar Brussel. Tevens rijden er volop streekbussen tussen de verschillende
• omliggende gemeentes.
• Oudenbosch is per boot bereikbaar, via rivier de Mark.
• Breda International Airport (voorheen Vliegveld Seppe) in het nabijgelegen Bosschenhoofd wordt gebruikt door de nationale en internationale zakenluchtvaart. Ook is hier een vliegschool gevestigd en het vliegend museum Seppe.

Winkelen:
In Oudenbosch is er ruim voldoende aanbod van supermarkten en verswinkels voor de dagelijkse boodschappen. Vanaf de kop van de haven kunt u gezellig winkelen in de knusse straten, zoals de Fenkelstraat, Prof. van Ginnekenstraat, Kade en de Varkensmarkt, en in overdekt winkelcentrum ‘De Wagenhoek’. Een wijkwinkelcentrum voorziet in de dagelijkse behoefte voor de bewoners van woonwijk Pagnevaart en Velletri. Elke dinsdag is er de drukbezochte weekmarkt.

Cultuur
Oudenbosch beschikt over een openbare bibliotheek met leeszaal en een gemeentelijke muziekschool. Cultureel centrum Fidei et Arti organiseert vele evenementen het gehele jaar door.
De indrukwekkende Basiliek gebouwd naar voorbeeld van de Sint Pieter in Rome, is beeldbepalend. Ook een prachtig klooster, sinds een aantal jaren in gebruik als congrescentrum en hotel, is nog in originele staat en draagt bij aan de unieke uitstraling van het centrum. De oude kloostertuinen maken tegenwoordig deel uit van het Arboretum, een onverwacht groene oase in het hart van Oudenbosch. In het oude raadhuis van 1776 is het Zouavenmuseum gevestigd

Recreatie
Oudenbosch ligt in een mooie omgeving met bossen en uitgestrekte polders. Bos- en recreatiegebied Pagnevaart, natuurgebied het Gastels Laag en de Beemden bieden mogelijkheden voor fietsen, wandelen en skeeleren. Aan de haven kunt u terecht voor het huren van kano’s.

Toekomst
Vele nieuwbouwprojecten staan op stapel. Deze worden vaak gerealiseerd in de historische gebouwen of in de stijl van deze historische gebouwen die Oudenbosch rijk is. Rondom het dorp is in 2016 een rondweg gerealiseerd om het centrum verkeersluw te maken, waarna het centrum opnieuw wordt ingericht.
Informatie hierover vindt u op

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis en restaurant-partycentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2011

Oppervlakten

Oppervlakte
400 m²
Verkoopvloeroppervlakte
250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, havengebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Havenhoofd 2-8

€ 2.000 /mnd