Asserstraat 63 9451 TA Rolde

€ 625.000 k.k.

Omschrijving

Asserstraat 63 te Rolde
Genoemde vraagprijs is incl. overname inventaris

Schitterend gelegen horecabedrijf met bedrijfswoning. Omturnen tot wonen behoort onder voorwaarden tot de mogelijkheden.

Eetcafé Zalencentrum “De Aanleg” is schitterend gelegen tussen de plaatsen Assen en Rolde in, vlakbij het kleine dorpje Deurze. Dit eeuwenoude gebied is erg populair bij toeristen en dagjesmensen. Door de ligging tussen twee populaire plaatsen in, is de drukte van een stad of een groot dorp nooit ver weg. Toch is het vooral de rust die dit gebied en deze locatie typeert.

De locatie is vooral goed, omdat dit één van de vier officiële toegangspoorten is naar het Nationaal park Drentsche Aa. Toeristen en bezoekers van dit grote Nationale park zijn daarom gegarandeerd. Als horecagelegenheid het start en eindpunt vormen van verschillende wandel- en fietsroutes is uiteraard een groot pluspunt. Tot slot is ook het uitzicht nog bijzonder rustgevend. Van mooie landerijen tot de glooiende beekdalen van de Drentsche Aa.

Het bedrijf is momenteel in gebruik als multifunctioneel horecabedrijf, waar o.a. een zalencentrum, een eetcafé en een café worden bestierd. Het mooie terras, gelegen in de prachtige omgeving, maken het geheel aantrekkelijk.

De belangrijkste pijler van dit bedrijf is uiteraard de locatie. Een gedeelte van de ondergrond van de ruime parkeerplaats achter het pand is in bruikleen gegeven aan de gemeente Aa en Hunze voor het herbergen van parkeerplekken voor het Nationale park. Ook bezoekers van de Aanleg maken hiervan uiteraard van gebruik. Omdat deze plaats één van de officiële toegangspoorten is van het prachtige Nationale Park, zijn er veel potentiele gasten die hier een stop maken. De mogelijkheden met dit pand zijn mede daarom erg groot.

Het bedrijf bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich het horecagedeelte met café en restaurant annex ruime zaal. Ook vindt men hier de keuken, toiletten, opslag en woongedeelte. Op de 1e verdieping bevindt zich nog extra zaal, een riante opbergzolder en aan de voorzijde 3 slaapkamers die bij de privé woning horen.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Café ± 59 m²
Eetcafé/ Zalencentrum ± 208 m²
Hal ± 17 m²
Toiletten ± 7 m²
Zaal 1e etage ± 51 m²
Zolder ± 125 m²
=======================================
Totaal ± 467 m²

Terras Ruim terras aan de voorzijde van het pand
Woonruimte ± 81 m²
Bestaande uit: Woonkamer (28,5 m2), keuken (19 m2), hal (2 m2), 3 slaapkamers (8,5, 9,5 en 9 m2), badkamer (4,5 m2)

De bestemming is momenteel horeca. Echter geeft het bestemmingsplan, onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheden tot het omturnen naar een woonbestemming van het pand. Meer informatie is op te vragen bij de gemeente Aa & Hunze.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Zalencentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
548 m²
Verkoopvloeroppervlakte
318 m²
Perceel
5.610 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 81 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Asserstraat 63

€ 625.000 k.k.