Eendrachtsplein 16 3012 LA Rotterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Ca. 460 m² - HORECARUIMTE IN SOUTERRAIN EN ENTRESOL EN HOSTEL OP DE 1E TOT EN MET 3E VERDIEPING

Algemeen:
Het betreft een casco bedrijfsruimte met de mogelijkheid voor het realiseren van een horecabedrijf en hostel in het centrum van Rotterdam. De horecabedrijfsruimte betreft het souterrain met entresol en de mogelijkheid van een terras op het Eendrachtsplein. Hostel is gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping.

Adres:
Eendrachtsplein 16
3012 LA Rotterdam

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Rotterdam 4e afdeling
Sectie: AG
Perceelnummers: 1885
Groot : 175 m²

Indeling:
Entree/Souterrain Ca. 105 m²
Entresol Ca. 70 m²
1e verdieping Ca. 105 m²
2e verdieping Ca. 105 m²
3e verdieping Ca. 75 m²

Totaal Ca. 460 m²

Voorzieningen:
De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd voorzien van:
• Ruwe vloer en plafonds met zicht op de houtenbalk laag
• Niet afwerkte wanden
• Nutsvoorzieningen tot aan de meterkast
• Aansluiting op riool

Servicekosten:
Nader overeen te komen

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar

Huurbetaling:
Huurbetaling, servicekosten en BTW per maand vooruit te voldoen.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens(2015=100) gepubliceerd door CBS.

Omzetbelasting:
Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Indien Huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt
ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door Verhuurder te lijden financiële nadeel door Huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Datum van oplevering:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst wordt opgemaakt conform het Model Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7 : 290 BW door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 vastgesteld en op 2 oktober 2012 met de bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012 tevens gepubliceerd op de website
Voor het souterrain en beletage is een exploitatievergunning afgegeven door horeca. Huurder dient ten aanzien van de horeca een overnamesom te vragen van € 70.000,= te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het centrum van Rotterdam in de populaire Witte de Withstraat en derhalve met openbaarvervoer goed bereikbaar met tram, bus en metro. Treinstation is op 20 minuten loopafstand.

In de omgeving zijn ook diverse openbare parkeergarage beschikbaar aan de hartmanstraat en Museumpark.

Parkeren:
Vrij parkeren aan de openbare weg.

Bestemmingsplan:
3.4 De gronden, aangewezen voor “centrumvoorzieningen IV”, zijn bestemd voor: a. bouwwerken, waarin zijn toegestaan: maatschappelijke voorzieningen (met uitzondering van geluidsgevoelige voorzieningen in de zin van de Wet geluidhinder), en winkels op de begane grond; woningen op de verdiepingen; hotels zowel op de begane grond als op de verdiepingen; horeca ter plaatse van de op de plankaart aangegeven aanduiding ‘horeca toegestaan’ en ingevolge de bijlage behorende bij artikel 3 lid 10, op de begane grond, met dien verstande dat daar waar ingevolge bijlage 2 behorende bij deze voorschriften reeds horeca aanwezig is op de verdieping(en), tevens horeca op de verdiepingen is toegestaan; een speelautomatenhal ter plaatse van Oude Binnenweg 59-65. met de daarbij behorende berg- en stallingsruimten die, behoudens de in- en uitgang, niet zichtbaar zijn in de voorgevel, alsmede tuinen, ontsluitingswegen en -paden; b. de bestemmingen “waterkering” en “archeologisch waardevol gebied”, voor zover deze gronden op de plankaart mede als zodanig zijn aangewezen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Hotel (café-restaurant) en luxe hotel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Oppervlakten

Oppervlakte
460 m²
Verkoopvloeroppervlakte
460 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eendrachtsplein 16

Huurprijs op aanvraag