Goudsesingel 256 3011 KG Rotterdam

€ 115.000 /jr

Omschrijving

Omschrijving:
Schitterende grote casco gerenoveerde horeca- / retaillocatie gevestigd aan de Goudsesingel 256 en 260, 3011 KG te Rotterdam.

De locatie is volledig gerenoveerd en “op en top” verhuur klaar gemaakt, met veel daglicht toetreding, en is zeer geschikt voor een combinatie van horeca en retail. Het totale metrage betreft circa 350 m² op de begane grond alsmede circa 295 m² gelegen in de kelder. De Goudsesingel is een drukke bedrijvige straat in het centrum van Rotterdam met een goede mix van sport, detailhandel en horeca. Op deze locatie is een horecavergunning categorie 2 afgegeven, de vergunning rust tevens op de kelderruimte, waardoor het volledige metrage benut kan worden.

Bereikbaarheid auto:
De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden op de openbare weg.
Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Metrostation Oostplein alsmede de haltes van diverse bus- en tramlijnen zijn op loopafstand van de horecaruimte gelegen.

Oppervlakten:
Goudsesingel 256:
Begane Grond: 175 m²
Kelder: 147,5 m²

Goudsesingel 260:
Begane Grond 175 m²
Kelder 147,5 m²

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in casco gerenoveerde staat opgeleverd en wordt uitsluitend als casco verhuurd.
De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Huurprijs:
€ 115.000,- te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Betaling:
Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.

Huurtermijn(en):
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar er wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de eventuele onjuistheid ervan. Deze vrijblijvende informatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant en pannenkoekenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
645 m²
Verkoopvloeroppervlakte
645 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag

Energie

Energielabel
C 1,25

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Goudsesingel 256

€ 115.000 /jr