Westewagenstraat 56 3011 AT Rotterdam

€ 3.600 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Totaal ca. 163 m2 Horecaruimte gelegen op een absolute toplocatie in hartje Rotterdam!
Naast Restaurant Dudok in een zijstraat van de hippe Meent is nu deze Horecaruimte aan de Westewagenstraat 56 beschikbaar.
De bruisende Stadsdriehoek biedt een unieke mix tussen wonen, werken en leven en is daardoor continu in beweging. Het gebied ademt een sfeer van een historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots.

LIGGING
De Westewagenstraat is een zijstraat van de Meent. De Meent heeft de laatste jaren een enorme transformatie ondergaan en is tegenwoordig weer een leuke, bruisende straat in hartje Rotterdam. De vele uitzendburo's en belwinkels zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor mooie, chique winkels en horeca.

PARKEREN EN BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per auto uitstekend te noemen. De rijksweg A20 (Gouda- Rotterdam- Maasdijk) en A16 (Rotterdam - Dordrecht - Breda) zijn binnen 10 autominuten bereikbaar. De parkeergarage WTC-Beursplein is op loopafstand bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Kelder: ca. 10 m2;
Begane grond: ca. 65 m2;
Entresol: ca. 23 m2;
1e verdieping: ca. 65 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De ruimte zal als casco verhuurd worden maar is momenteel o.a. voorzien van:
- Bar met koelingen;
- toiletgroep;
- Pantry;
- Keukenlift.

FRONTBREEDTE
Ca. 5 meter.

HUURPRIJS
€ 3.600,00 per maand exclusief btw.

OVERNAME:
Nader overeen te komen.

HUURTERMIJN
Tot aan het moment van herontwikkeling. Maximaal 2 jaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.600 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Overname

Bedrijfsovername
€ 15.000 (inventaris + goodwill 21% BTW van toepassing)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952

Oppervlakten

Oppervlakte
163 m²
Perceel
163 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Westewagenstraat 56

€ 3.600 /mnd