J.A. Lebbinklaan 3062 CA Rotterdam

€ 115.000 /jr

Omschrijving

***Oplevering medio Q2 2024!***

Welkom bij deze unieke kans om een prachtige horecaruimte te verwerven in de bruisende nieuwbouwwijk Kralingen, direct aan het schitterende Kralingse Bos. Hier ontvouwt zich de komende jaren een prachtige hoogwaardige nieuwe woonwijk met ruim 800 woningen, de horecaruimte is gelegen aan de entree van de nieuwe wijk, in een herkenbaar en stijlvol complex.

De ligging van deze horecaruimte is werkelijk fantastisch. Het Kralingse Bos is een populaire bestemming voor recreatie, sportieve activiteiten en ontspanning, waardoor uw horecaonderneming kan profiteren van een constante stroom van bezoekers. Een van de meest opvallende kenmerken van deze prachtige horecaruimte is de uitzonderlijke zichtbaarheid die het geniet. De horecaruimte springt direct in het oog door de ligging op de hoek van het gebouw, waardoor de zaak vanaf 3 zijdes van het gebouw zichtbaar is.

De horecaruimte zelf is ruim en licht, met een totale oppervlakte van 370 m². De indeling is flexibel en biedt volop mogelijkheden om uw eigen visie en concept tot leven te brengen. Aan de gevel bestaat de mogelijkheid voor een ruim zuidelijk georiënteerd zongelegen terras op eigen grond. In de kelder van het complex is nog een extra opbergruimte beschikbaar voor afvalcontainers en overige seizoensgebonden objecten. Tevens bestaat de mogelijkheid een aantal parkeerplaatsen bij te huren voor personeel.
Deze horecaruimte biedt een unieke kans om uw droom van een eigen horecabedrijf te verwezenlijken op een toplocatie in Kralingen. Met de mogelijkheid tot het creëren van een terras, de prachtige omgeving van het Kralingse Bos en de groeiende gemeenschap, zullen uw gasten keer op keer terugkomen.

Huurprijs
EUR 115.000 (excl. BTW en servicekosten) per jaar. De servicekosten zijn nog nader met elkaar af te stemmen, waarbij het uitgangspunt is om zo min mogelijk zaken via servicekosten te worden verrekend.

Huurtermijn
10 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst e?e?n jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Heeft dit uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

**Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis, restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
370 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

J.A. Lebbinklaan

€ 115.000 /jr