Prinses Beatrixpark 1 3121 KJ Schiedam

€ 565.000 k.k.

Omschrijving

BETREFT
Ca. 378m2 horeca ruimte gelegen aan het Prinses Beatrixpark 1 te Schiedam.

Het Prinses Beatrixpark is een heerlijke plek voor wie er even uit wil. Het heeft speelweiden, veel wandelpaden, een heemtuin, kinderboerderij en een speeltuin. Voor ieder wat wils! Ga op avontuur in Fort Drakensteijn. Hier vind je onwijs spannende speeltoestellen die zo gebouwd zijn dat ook kinderen met een handicap er plezier kunnen beleven. Even uitgespeeld? Neem dan een kijkje bij de verschillende dieren van Kinderboerderij 't Hoefblad. Gezien de ligging nabij het centrum, station en uitvalswegen zijn meerdere doelgroepen denkbaar. Verder is het park voorzien van diverse plekken voor sport en ontspanning. Door de unieke ligging van deze horeca locatie die met een groot terras grenst aan het water, is de locatie ook uitermate geschikt als bijvoorbeeld trouwlocatie.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het restaurant ligt midden in het Prinses Beatrixpark. Het Beatrixpark heeft genoeg gratis parkeer mogelijkheden in de nabijheid.

Auto
Binnen enkele minuten is de oprit van de A20 (Hoek van Holland-Utrecht) te bereiken die op haar beurt weer op slechts enkele kilometers afstand verbonden is met de A13 (Rotterdam-Den Haag) en de A4 (Rotterdam-Amsterdam).

Openbaar vervoer
Voor bezoekers die met het openbaar vervoer reizen zijn er in de nabije omgeving op loopafstand trein-, metro- en tramhaltes te vinden. Tram halte Prinses Beatrixlaan ligt op 15 min loopafstand en trein station Schiedam Nieuwland ligt ook op 15 min loopafstand.

OPPERVLAKTE
Ca. 378 m2 horeca ruimte, perceel 812m2.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat.

OBJECTGEGEVENS
Het object is gebouwd omstreeks 1979.

VERKOOPPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 565.000 kosten koper.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BESTEMMING
HORECA

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is te allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van de verkopende partij.

DUE DILIGENCE
Tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Schiedam 864 P 2923

ERFPACHT
De jaarlijkse erfpacht canon bedraagt momenteel € 5.999,92.

BANKGARANTIE
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERDRACHTSBELASTING
Over de koopsom is overdrachtsbelasting door koper verschuldigd.

OMZETBELASTING
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

NOTARIS
Door koper nader aan te wijzen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 565.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis, restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
375 m²
Perceel
815 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 3000 m tot 4000 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op 3000 m tot 4000 m en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prinses Beatrixpark 1

€ 565.000 k.k.