Dorpsplein 4 2821 AR Stolwijk

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Stolwijk is een centraal gelegen dorp in en de hoofdplaats van de gemeente Krimpenerwaard in de provincie Zuid-Holland. Sinds 1 januari 2015 maakt Stolwijk deel uit van de gemeente Krimpenerwaard. In Stolwijk is ook het gemeentekantoor van deze gemeente gevestigd en heeft daarmee een regionale functie. In 2021 telde Stolwijk ca 5.300 inwoners.

Het “Wapen van Stolwijk” is gevestigd in een hoekpand aan het plein, midden in het centrum van Stolwijk. Het bedrijf wordt al vele jaren door de familie Honkoop geëxploiteerd en staat goed aangeschreven in de wijde omgeving.

Het bedrijf is ingericht als “bruin café” met een sfeervolle inrichting. De lokale bewoners weten het café goed te vinden en de ondernemers organiseren ook volop activiteiten voor verenigingen e.d.
De inventaris en inrichting is zeer uitgebreid en is in goede staat. De nieuw ondernemer komt echt in een gespreid bedje terecht.

Het bedrijf:
In de zomer ligt aan de voorkant van het pand een terras met ca 40 zitplaatsen. Via een kleine hal loopt u het eetcafé binnen. Wat direct opvalt is de grote bar met hoge krukken. De bar is voorzien van alle benodigde apparatuur e.d. Aan de zijkant staand diverse tafels en stoelen. Achterin de het eetcafé is een verhoging met een grote pooltafel en nog extra zitplaatsen.
Achter / naast de bar is de toegang tot de keuken. De keuken is compact maar heeft wel alle benodigde apparatuur en inrichting. De spoelkeuken is gescheiden van de productie keuken.
De toegang tot de nette toiletruimten is via een klein halletje. Naast het halletje is nog een flinke ruimte voor opslag van containers e.d.
Boven het eetcafé is een appartement met een grote gezellig woonkamer, 2 slaapkamers, toilet en douche. Dit appartement heeft een eigen zelfstandige ingang. Vanwege privacy hebben we hier slechts enkele fotos van het appartement geplaatst.
Reden van verkoop: Huidige ondernemer runnen het bedrijf al vele jaren en zoeken een nieuwe uitdaging, buiten de horeca. Zij verkopen de volledige exploitatie, goodwill, inrichting met het bedrijfspand én het bovengelegen appartement.
Het eetcafé is sleutelklaar en met de huidige omzet en rendement zeker geschikt om verder voort te zetten.

Alle vergunning zijn aanwezig en alle inventaris is eigendom van verkopers. De vergunning dient wel op naam van de nieuwe exploitant gesteld te worden. Het bedrijf mag zeven dagen per week open tot 01.00 respectievelijk 02.00 uur.

Vraagprijs € 800.000,- kosten koper. (onderverdeling exploitatie en vastgoed nader overeen te komen)

Mocht u interesse gewekt zijn, neemt u dan even contact op met Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. bedrijfsadviseur Erik Meijer telefoon 0623626307 of

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café, eetcafé, zalencentrum, ijssalon, café-restaurant, bistro en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsplein 4

Prijs op aanvraag