Frederikstraat 5038 AZ Tilburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Uitstekende kansen voor horeca aan nieuw horecaplein centrum Tilburg

Wereldhave is in de binnenstad van Tilburg bezig met een grootschalige herontwikkeling. De eerste fase van de herontwikkeling is in 2020 opgeleverd. De nieuwe winkel van boekhandel Gianotten Mutsaers (local hero) heeft februari 2020 haar deuren geopend, de nieuwe winkel van ANWB ging op 2 december vorig jaar open en C&A is inmiddels verhuisd van de Heuvelstraat naar de Emmapassage en heeft haar deuren geopend.

De tweede fase van de herontwikkeling zal eind Q4 2021/begin Q1 2022 aan de nieuwe huurders worden opgeleverd waarbij in 2022 openstelling voor publiek van het gehele gebied is voorzien. Tevens worden er 170 appartementen boven de winkels gebouwd, deze worden gelijktijdig met de tweede fase van de herontwikkeling opgeleverd.

Op de kruising van de Frederikstraat en de Emmapassage, nabij het Piusplein, wordt een kleinschalig horecaplein gerealiseerd.

Wij mogen een prachtige hoeklocatie aanbieden (unit 20) bestaande uit een begane grond van ca. 269 m² b.v.o. en 237 m² b.v.o. eerste etage, totaal 506 m² b.v.o.

Als deze locatie qua oppervlakte niet passend is voor uw concept/formule, neemt u dan contact met ons op. Dan onderzoeken wij of er andere geschikt opties zijn in het centrum.

Op het plein is (hoogstwaarschijnlijk) een aantrekkelijk terras mogelijk (oppervlakte en indeling nader te bepalen in overleg met de Gemeente Tilburg).

Meer informatie: Bram Stokman
Referentie: 21012

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
506 m²
Verkoopvloeroppervlakte
506 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Frederikstraat

Huurprijs op aanvraag