Hoofdstraat-Oost 27 9981 AG Uithuizen

€ 1.000 /mnd
Blikvanger Gasloze exploitatie in topconditie in centrum van Uithuizen!

Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD!

Overname exploitatie: € 59.500,-
Energie zuinige exploitatie in het centrum van Uithuizen wordt nu te koop aangeboden.

Restaurant “Bij JP” is gelegen is het prachtige centrum van de Noord-Groningse plaats Uithuizen. Uithuizen is de grootste plaats in de omgeving en beschikt daarom over een gezellig centrum, boordevol detailhandel en horeca. De straat waarom Bij JP is gelegen is wellicht wel het mooiste straatje, zo gelegen tussen het centrale plein en de prachtige 13e -eeuwse kerk. Ook de “Menkemaborg”, dè bezienswaardigheid van het dorp, is op loopafstand gelegen.
Het gehele object, zowel exterieur als interieur is nog niet zo lang geleden volledig vernieuwd, waardoor deze praktisch in nieuwstaat verkerende exploitatie is ontstaan. Het warme, sfeervolle, doch moderne interieur, gecombineerd met een professionele keuken, maken deze ruimte geheel klaar voor de toekomst en een nieuwe exploitant. De huidige exploitanten willen dit restaurant graag afstoten, om zich op hun andere zaken te concentreren.
Uithuizen is prima bereikbaar, zowel via de weg als per spoor. Het dorp heeft een eigen treinstation op de lijn Eemshaven-Groningen. Ook parkeren is geen enkel probleem. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BEDRIJFSCONCEPT
Restaurant “Bij JP” profileert zich als een modern, no-nonsense- restaurant, waar men simpelweg voor een goede prijs een uitstekende maaltijd kan nuttigen. De kaart is overwegend Hollands, maar heeft hier en daar een leuk uitstapje naar een andere plek op deze aarde. Dat maakt de kaart toch meer origineel en verrassender dan een vergelijkbaar restaurant.
De reacties op dit restaurant zijn verbluffend, met vrijwel enkele topscores voor zowel het eten, de ambiance als de bediening. Dergelijke scores zijn tegenwoordig erg belangrijk voor de continuïteit van een restaurant, waarmee de huidige exploitanten dus een zeer goede basis voor de opvolger hebben gelegd. Gecombineerd met de moderne uitstraling van dit restaurant, moet een opvolger hier wel een succes van kunnen maken.
Recent is het gehele object gerenoveerd. Ook de inrichting van het restaurant is toen compleet vernieuwd en met smaak en veel sfeer neergezet. Tevens is deze exploitatie gas loos geworden en is men volledig klaar voor de toekomst.

INDELING
Het bedrijf bestaat uit enkel de begane grond. De indeling is als volgt:
Entree met restaurant, bar en achtergelegen keuken, portaal met toiletgroepen, kantoor en magazijn.
De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Restaurant ± 73 m²
Keuken ± 26 m²
Portaal ± 12 m²
Toiletten ± 8 m²
Kantoor ± 9 m²
Magazijn ± 16 m²
============
Totaal ± 144 m²

Opslag buiten ± 8 m²

Bovenstaande gegevens zijn met zorg samengesteld en naar ons inziens juist vermeld. De informatie is deels door de opdrachtgever verstrekt, wij gaan er van uit dat deze informatie correct is. De aanbieding is informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard omtrent de inhoud van deze presentatie. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 59.500 (inventaris + goodwill)
Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
144 m²
Verkoopvloeroppervlakte
73 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat-Oost 27

€ 1.000 /mnd