Biltstraat 6 - 8 3572 BA Utrecht

€ 115.000 /jr

Omschrijving

Object
De voor de verhuur beschikbare ruimte betreft een in 1997 opgerichte wellness-studio met bijbehorende horeca-gelegenheid. Het totale object is 695,98 m² en is verdeeld over twee verdiepingen. De indeling is als volgt.

Op de begane grond begeeft zich de horeca-ruimte en de receptie voor de spa. Door de brede uit glas opgetrokken pui is het restaurant goed zichtbaar en heeft het een ontspannen uitstraling. De horecagelegenheid is verdeeld over twee ruimten en is voorzien van een bar, professionele keuken met koelcel en spoelkeuken. De totale oppervlakte van het horeca-gedeelte exclusief keuken is circa 135 m².

Aan de achterzijde van de horecagelegenheid is de spa en wellness gelegen welke via een eigen entree bereikt kan worden. Na de receptie lopen bezoekers door richting de kleedkamers en douches. In de spa kan men kiezen uit diverse wellness-voorzieningen waaronder een zwembad, hamam, ontspanningsruimten en twee sauna's. Verder zijn er diverse ruimtes aanwezig waar behandelingen gegeven kunnen worden voor bijvoorbeeld massages of persoonlijke verzorging. Deze ruimtes zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Tot slot beschikt de eerste verdieping over een groot privé zonneterras.

Omgevingsfactoren
De ruimte is gelegen aan de Biltstraat in de Utrechtse wijk Wittevrouwen. Wittevrouwen is een voormalige arbeiders- en middenstandswijk daterend uit de 18e eeuw. Vandaag de dag is het een hippe wijk, met karakteristieke huizen. Waar de Biltstraat voorheen bekend stond om een straat vol uitzendbureau’s is het nu een straat met leuke cafés, restaurants en speciaalzaken. Door de ligging aan de rand van het centrum en alle voorzieningen die Wittevrouwen te bieden heeft is de wijk erg populair en geliefd.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 115.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten dient huurder zelfstandige contracten af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd. De volgende voorzieningen worden eenmalig en voor zover werkend aan huurder ter beschikking gesteld:

- luchtbehandeling;
- professionele keuken;
- vloerverwarming;
- inbouwspots;
- hamam;
- twee sauna's;
- diverse sanitaire ruimtes;
- bar;
- zwembad;
- kleedruimtes;
- huidige vloerbedekking.

Het meubilair wordt ter overname aangeboden.

Bestemming
Op de Biltstraat is een beheersverordening van kracht waarin het bestaande gebruik is toegestaan. Dit houdt in dat het navolgende gebruik mogelijk is:
- maatschappelijke voorzieningen;
- dienstverlenging;
- bedrijven in de categorie 1 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten;
- detailhandel.

Tevens beschikt het object over een horeca-vergunning.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Biltstraat is goed bereikbaar met de auto. Door de ligging nabij diverse uitvalswegen kan de wellness goed bereikt worden door bezoekers van buiten de stad.

Openbaar vervoer
In de Biltstraat stoppen diverse bussen in de richtingen van Zeist, Bilthoven, Maarssen en Nieuwegein. In circa 10 minuten sta je al op Utrecht Centraal.

Parkeren
In en rondom de Biltstraat is betaalde parkeergelegenheid beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse parkeergarages op loopafstand gelegen.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 4 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Horeca en toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten

Oppervlakte
696 m²
Verkoopvloeroppervlakte
696 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Biltstraat 6 - 8

€ 115.000 /jr