Lange Nieuwstraat 62 3512 PL Utrecht

€ 44.870 /jr

Omschrijving

Lekkerr in Utrrecht
Tussen de prachtige grachten van Utrecht, ligt het fraaie restaurant Meneer Buscourr. Zelfgemaakte limoncello, de Franse keuken met bijpassende wijnen, borrelen in de stadstuin óf op het terras aan de Lange Nieuwstraat; Meneer Buscourr heet je van harte welkom.

Het restaurant, gevestigd in een karakteristiek pand, middenin het museumkwartier, is gelegen aan de Lange Nieuwstraat te Utrecht, op nog geen 500 meter afstand van de Domtoren. Het heeft twee redelijk zelfstandige ruimtes Meer afgesloten is de naastgelegen “Eetkamer”. Het restaurant heeft een totale oppervlakte van 125 m2 en is daarmee uitermate geschikt voor intieme etentjes, zakelijke diners, private dining, recepties, presentaties of een vergadering met aansluitend diner.
De Lange Nieuwstraat staat in de planning om opnieuw ingericht te worden, waarbij, met de aanleg van meer fietsparkeerruimte, het instellen van éénrichtingsverkeer voor zwaar verkeer, een bredere stoep met historische 'Pyke Kock'- lantaarnpalen, het klassieke karakter nog beter tot zijn recht zal komen.

Bonjourr tout le monde
Meneer Buscourr is een plek waar, al 12 jaar lang, buurt/stadsgenoten, bekend politiek en bekend Nederland vaste gast is. Daarnaast, zijn de recensies die online te vinden zijn niet mis (keuken 9.4 op TheFork en vermelding in de Gault Millau gids!).
De zaak biedt ruimte aan 70 personen en het terras aan de voorzijde voor circa 20 personen. En dan is er nog de stadstuin aan de achterzijde van het object, die zich prima leent voor een zomerse borrel.
Het restaurant is goed geoutilleerd, de (ruime) keuken is voorzien van alle gemakken en van zware (over te nemen) verplichtingen is nagenoeg geen sprake.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 100.000,--
Actuele huurprijs: € 44.870,-- excl. BTW per jaar

Interesse?
Bien! Voor meer informatie neem contact op met de makelaar van dit object Ingmar Bokma

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 44.870 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 100.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro en café-restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
186 m²
Verkoopvloeroppervlakte
125 m²
Perceel
141 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Lange Nieuwstraat en omgeving, Utrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Nieuwstraat 62

€ 44.870 /jr