Kaatstraat 173 3513 BV Utrecht

€ 62.500 /jr

Omschrijving

Holy ..... wat een kans
Van acai tot koffie en kurkuma, en van pittige workouts en kickboksen tot yoga. Met het unieke concept kun je alle kanten op. In individuele of groepstrainingen, en aansluitend genietend van lekkere gerechten in combinatie met mooie wijnen en verfrissende cocktails.

Holistischer dan dit wordt het niet.
Op steenworpafstand van het centrum, aan een doorgaande weg, tegen de Vecht, ligt het object. Op de hoek van de Kaatstraat en de Zeedijk te Utrecht. Uitstekend bereikbaar met zowel de fiets, het openbaar vervoer als de auto.

Een hoge passantenstroom, brede glasrijke façade en de hoge plafonds maken deze sportieve bar tot een aantrekkelijke locatie voor jong en oud in Utrecht. Als ontmoetingspunt, als gym, als plek om even uit te blazen, en in meerdere opzichten als thuis, om weer lekker bij te tanken.

Over even uitwaaien gesproken. Het object beschikt over een bescheiden terras op gemeentelijke grond met plek voor circa tien gasten!

De locatie bestaat uit een restaurantruimte van circa 152 vierkante meter, inclusief ruime keuken, met zo’n 60 zitplaatsen. Daarbij beschikt het over een zaalruimte van 48 vierkante meter, die zich perfect leent voor small-group-trainingen. Uiteraard is ook mogelijk om middels een kleine ingreep de sportruimte bij het horecagedeelte te trekken, om zo de horeca te vergroten.

Tot besluit, omdat je het verwacht, maar ook om het laagdrempeliger te maken om hier te blijven ontspannen, kunnen sporters na het trainen gebruikmaken van de moderne kleedruimtes van 27 vierkante meter met douchemogelijkheden.

Financiële informatie
Vraagprijs exploitatie: € 99.500,--
Actuele huurprijs: € 62.500,-- (excl. BTW, per jaar) voor de juiste kandidaat is de huurprijs onderhandelbaar. E.e.a. in
overleg met de verhuurder.
De cirkel rond
Past dit perfect in je plaatje? Neem dan contact op met de makelaar van dit object Jorran Erftemeijer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 62.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 99.500 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis, café-restaurant en congres-zalencentrum
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²
Verkoopvloeroppervlakte
116 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kaatstraat 173

€ 62.500 /jr