Zevenwouden 258 A 3524 CX Utrecht

€ 23.576 /jr

Omschrijving

Cafetaria Lunetten is al 25 jaar een begrip in de Woonwijk Lunetten. De cafetaria is gelegen in Winkelcentrum Lunetten. In het winkelcentrum zijn verschillende supermarkten, (afhaal-) restaurants en andere detailwinkels gevestigd. Door de ligging in een winkelcentrum is de natuurlijke passanten stroom hoog.

De snackbar wordt al 25 jaar gerund door een gedreven echtpaar. Met veel liefde en passie zorgen zij voor een goede bedrijfsvoering. De liefde en passie uit zich in het uitgebreide snackassortiment en de goede reviews op Thuisbezorgd, Google en sociale media. De kwaliteit en de klanttevredenheid worden te alle tijde gewaarborgd door de cafetariahouders.

De cafetaria heeft een oppervlakte van circa 62 m² VVO, waarvan 43 m² de verkoopruimte betreft en 11 m² de keuken en opslag. Verder beschikt de snackbar over een ruime koel- en vriescel en een toilet. In de verkoopruimte is een snackvitrine, uitgifte counter, bakwand en een gloednieuwe ijsmachine aanwezig. Gasten van de cafetaria kunnen plaatsnemen in het restaurantgedeelte of op het terras. Het restaurant beschikt over 12 zitplaatsen en het terras ook over 12 zitplaatsen.

De bedrijfsexploitatie bestaat uit goodwill, handelsnaam, bedrijfsinrichting en inventaris. De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 79.500,-.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met Forvalue Vastgoedspecialisten voor het maken van een afspraak. Wij willen u ten zeerste verzoeken het bedrijf niet zonder afspraak te bezoeken.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgaven van eventuele afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 23.576 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 74.500 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Snackbar, cafetaria, broodjeszaak en ijssalon
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
73 m²
Verkoopvloeroppervlakte
53 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 2000 m tot 3000 m
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zevenwouden 258 A

€ 23.576 /jr