Hoofdstraat 48 3901 AR Veenendaal

€ 51.000 /jr

Omschrijving

Te koop: Bedrijfsexploitatie lunchroom '0318'

In de levendige binnenstad van Veenendaal bieden wij u de eigentijdse lunchroom ‘0318’ te koop aan. Met een grote diversiteit aan koffie’s, verse sappen en lunchgerechten verblijdt lunchroom ‘0318’ zes dagen per week het winkelend publiek van Veenendaal.

Het pand is gevestigd aan de Hoofdstraat. Dit is dé winkelstraat van Veenendaal met in de directe nabijheid bekende winkels als de Zara, Kruidvat, H&M en passage ‘Corridor’. De straat is te beschrijven als gezellig en levendig met een stedelijke uitstraling omgeven door bomen, karakteristieke klinkers en kleurrijke gevels.

Veenendaal is centraal gelegen in Nederland met de A12 nabij en te midden van Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Hierdoor is Veenendaal uitstekend te bereiken voor bezoekers vanuit het hele land. De onroerende zaak wordt gehuurd en is thans in gebruik als lunchroom, echter het bestemmingsplan laat horeca tot en met categorie 3 toe. Dit biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden waaronder het exploiteren van een restaurant of café. Verruiming van de huidige openingstijden behoort tot de mogelijkheden. Momenteel is het bedrijf geopend van 12:00 tot 17:30 uur op maandag en op dinsdag tot en met donderdag van 09:30 tot 17:30 uur. Op vrijdagen hanteert de onderneming openingstijden van 09:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:30 uur. Het is niet toegestaan het bedrijf te openen op zondagen.

Bedrijfsomschrijving
Deze fraaie horecabedrijfsruimte is sinds 2007 in gebruik als lunchroom en bevindt zich in het kernwinkelgebied van Veenendaal. De lunchroom biedt plaats voor 65 gasten en heeft daarnaast een aan de voorzijde gelegen sfeervol terras. Het bedrijf heeft een uitstekend online voorkomen (beoordelingen) en wordt omgeschreven als gemoedelijk en amicaal met een uitgebreid assortiment. De doelgroep bestaat voornamelijk uit winkelend publiek.

Indeling
Via het ruime terras bereikt men de entree van het object. De houten gevel geeft een warme uitstraling welke bij binnenkomst wordt voortgezet door de dieprood gekleurde bank en de sfeervolle verlichting. Dit gedeelte is voorzien van 65 zitplaatsen. In het midden bevindt zich de bar met tapinstallatie. Vanuit de bar heeft men zicht op de gedeeltelijk open keuken. Voorbij de keuken bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletten. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich parkeerplaatsen. Anders dan de ligging in een stadscentrum doet vermoeden bieden de parkeerplaatsen een hoge mate van toegankelijkheid.

Terras
Het aan de voorzijde gelegen terras beschikt over 65 plaatsen en biedt uitzicht over de gezellige winkelstraat van Veenendaal. Het terras is voorzien van windschermen en is gedeeltelijk overdekt met uitklapbare parasols. Hierdoor is het mogelijk om te genieten van de zon of om de schaduw op te zoeken. Het ruim opgezette terras begint bij de voorzijde van het pand en loopt tot Hoofdstraat 50 en 52.

Locatie en ligging
Gelegen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei ligt Veenendaal met zijn dorpse karakter en een groots winkelhart. Het pand is gelegen aan de Hoofdstraat, in het centrum van Veenendaal. Aan deze bruisende straat bevinden zich bekende winkelketens waar onder de Kruidvat, Zara, H&M en de T-Mobile shop.

Bereikbaarheid
Het horecabedrijfspand is gemakkelijk te bereiken per auto en beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein. Veenendaal is te bereiken middels twee op- en afritten op de A12 en hierdoor zeer goed te bereiken voor bezoekers uit het hele land. Het station Veenendaal Centrum bevindt zich op circa 1 kilometer van het pand.

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van de horecabedrijfsruimte betreft circa 180 m², waarvan 105 m² restaurant. De verhuurbare vloeroppervlakte van de keuken bedraagt 27 m². Tot slot is circa 12 m² in gebruik als opslagruimte.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 51.000,- per jaar.

Prijs bedrijfsexploitatie
Op aanvraag

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 51.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Verkoopvloeroppervlakte
180 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
7 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.