• Verhuurd

Leidsestraat 44 1017 PC Amsterdam

€ 12.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 augustus 2021
Verhuurdatum
30 september 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

In een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam bieden wij een geheel pand aan van ca 205m2 VVO met op de begane grond ca 46m2 HORECA ruimte te huur aan. De bestemming van het gehele pand is Horeca 4.

Enkele jaren gelden is het souterrain, met stahoogte, vernieuwd wat dus betekent dat er een nieuwe bak is aangebracht. De verdieping zijn nog naar eigen inzicht te gebruiken. De ruimte geeft ruime mogelijkheden om naar eigen smaak en inzicht in te richten.

Het pand het in totaal 5 verdiepingen hoog waarvan de horeca-/winkelruimte op de begane grond is gelegen. De overige verdiepingen zijn voor opslag, kantoor en overige ruimtes waarbij de verdiepingen nog wel afgemaakt dienen, indien wenselijk, te worden. Echter kan men de verdiepingen ook inrichten voor Horeca 4.

De begane grond zelf is een mooie open ruimte met een trap naar de opslag ruimte aan de achterkant (verhoogd) waar ruimte is voor de koelcellen. De pui is voorzien van een mooie grote winkelruit voor veel exposure en lichtinval. Krachtstroom is reeds aanwezig.

De locatie is werkelijk ideaal gelegen, in de Leidsestraat tussen tussen de Keizers- en Prinsengracht, waardoor er zeer veel traffic zal zijn.

Vloeroppervlak
De totale VVO pand: ca. 205m2
De totale VVO Begane grond: ca. 46m2

Bereikbaarheid
De locatie is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken, alsmede met de fiets. De auto kan in diverse parkeergarages in de nabije omgeving worden gestald.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg of diverse parkeergarages.

Huurprijs
€ 12.000,- per maand (BTW niet van toepassing)

Servicekosten
Niet van toepassing, behoudens eventuele meerpremie en/of bijdrage aan de winkeliersvereniging. NUTS voorzieningen worden op eigen meters aangesloten

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau:
Casco, het gehuurde wordt opgeleverd in casco staat zoals oud-huurder die in gebruik heeft gehad, voorzien van basisinstallaties water, riolering en elektra tot en met de meterkast, dus zonder dat de o.a. door de huurder(s) aangebrachte voorzieningen en interieurafwerking die in het gehuurde aanwezig zijn, tot het gehuurde kunnen worden gerekend. Het aanwezige losse en vaste interieur, de keukenapparatuur, de inrichting, de overige inventaris, de installaties (zoals, airco's, elektrische installatie, brandbeveiligingsinstallaties, CV installatie) en/of de overige door oud-huurder(s) aangebrachte en of door natrekking onroerend geworden zaken, maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud, reparatie en vervanging van het voornoemde komen geheel voor rekening van huurder

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huuropzegging
Tenminste 12 maanden.

Levering en diensten
Huurder dient de NUTS voorzieningen op eigen naam te zetten.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening
Telkens na een periode van tenminste vijf jaar zal de huurprijs worden aangepast naar het dan geldende niveau van de plaatselijke markthuurwaarde.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden incl. BTW en eventueel voorschotbedrag.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de beoordeling.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet:
e-mail:

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 12.000 per maand
Aangeboden sinds
23 augustus 2021
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Horecagelegenheid
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
46 m²
Verkoopvloeroppervlakte
46 m²
Perceel
57 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.