• Verhuurd

Gustav Mahlerlaan 149 Blok 4 1082 MK Amsterdam

€ 32.943 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 oktober 2021
Verhuurdatum
31 maart 2023
Looptijd
17½ maand

Omschrijving

Op een hoeklocatie, midden op de Zuidas, het zakendistrict van Amsterdam, bieden wij deze goed onderhouden ijssalon met afhaalzaak/lunchroom (Indiase keuken) van circa 53 m² met terras ter overname aan.

De huidige ondernemers hebben het bedrijf enkele jaren geleden vanaf casco opgebouwd, maar hebben besloten zich volledig te gaan focussen op het restaurant dat zij elders exploiteren. Momenteel betreft het een afhaalzaak/lunchroom waar Indiase gerechten worden verkocht in combinatie met een ijssalon.

De ligging nabij het Gustav Mahlerplein en het Zuidplein is uitstekend. Het wordt omringd door kantoren, winkels, horecagelegenheden en woningen. Daarnaast is het gelegen op slechts enkele meters van het drukbezochte trein- en metrostation Amsterdam-Zuid. Kortom, aan potentiële gasten is geen gebrek.

Het bedrijf is momenteel zes dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 11:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 19:00 uur. Uitbreiding van de openingstijden behoort echter tot de mogelijkheden.

Het bedrijf wordt going concern aangeboden. Gezien de bestemming is het echter ook mogelijk hier een andersoortig bedrijf te exploiteren. De bestemming staat naast horeca (categorie I, III en IV) en detailhandel namelijk ook bedrijven en verschillende vormen van dienstverlening toe. Dit biedt in combinatie met uitbreiding van de openingstijden tal van alternatieve exploitatiemogelijkheden.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt circa € 2.745,31 per maand, exclusief btw.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie is bepaald op € 115.000,-.

Meer informatie?
Forvalue Vastgoedspecialisten
Smallepad 32
3811 MG Amersfoort
033-800225 / 06-42415003

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WIJ WILLEN U VERZOEKEN GEEN RECHTSTREEKS CONTACT OP TE NEMEN MET DE VERKOPENDE PARTIJ EN HET BEDRIJF NIET ZONDER AFSPRAAK MET MAKELAAR TE BEZICHTIGEN.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 32.943 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.585 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Bedrijfsovername
€ 115.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Snackbar, cafetaria, broodjeszaak en ijssalon
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
53 m²
Verkoopvloeroppervlakte
35 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
B 1,15

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.