• Verhuurd

Laan van Meerdervoort 14 2517 AK Den Haag

€ 1.950 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 februari 2023
Verhuurdatum
23 juni 2023
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Horecaruimte / winkelruimte / kantoorruimte te huur van in totaal circa 120 m² BVO, gelegen aan de Laan van Meerdervoort 14 te Den Haag. De horecaruimte / winkelruimte / kantoorruimte ligt op een mooie zichtlocatie, op de hoek met de De Ruyterstraat, aan de rand van het gezellige Zeeheldenkwartier.

De ruimte beschikt over een buitenruimte geschikt voor het parkeren van ongeveer twee personenauto’s.

De oorspronkelijke vraaghuurprijs is € 2.950,- per maand, maar om de huurder de mogelijkheid te geven het pand naar eigen smaak te verbouwen, is de huurprijs voor het eerste jaar substantieel verlaagd naar € 1.950,- per maand. Na het eerste jaar zal de huurprijs in vier jaar tijd gestaffeld teruggaan naar € 2.950,- per maand.

Adres
Laan van Meerdervoort 14, 2517 AK te Den Haag.

Parkeren
De ruimte beschikt over een buitenruimte geschikt voor het parkeren van ongeveer twee personenauto’s.

Langs de openbare weg zijn er, betaalde, parkeerplaatsen aanwezig.

Vloeroppervlak
Horecaruimte / winkelruimte / kantoorruimte en secundaire ruimte, in totaal circa 120 m² BVO, onderverdeeld als volgt:
- Begane grond: circa 100 m² BVO
- Kelder: circa 20 m² BVO

De kelder maakt geen onderdeel uit van het gehuurde en wordt “om niet” in gebruik gegeven. Gebruik van de kelder is voor eigen risico.

Frontbreedte
Circa 8,5 meter.

Gebruik
De ruimte is bestemd om te worden gebruik voor:
a. Dienstverlening.
b. Maatschappelijke doeleinden als bedoeld in artikel 11 van het bestemmingsplan (onder meer: onderwijs en onderwijsgerelateerde activiteiten, verenigingsleven en welzijnsvoorzieningen, gezondheidszorg, openbare dienstverlening), met uitzondering van geestelijke gezondheidszorg.
c. Kantoren.
d. Bedrijven in de categorieën A en B van de bij het bestemmingsplan behorende “Staat van inrichtingen bedrijven functiemening” als in bijlage 2 van de regels (onder meer: verschillende horeca (mits vergund) (bijvoorbeeld restaurant, cafetaria, snackbar, café, bar, discotheek, muziekcafé), diverse vervaardiging, uitgeverij/drukkerij, detailhandel, apotheek, zakelijke dienstverlening: kantoren).

Voor het gehele bestemmingsplan zie: ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
€ 1.950,- per maand.

De oorspronkelijke vraaghuurprijs is € 2.950,- per maand, maar om de huurder de mogelijkheid te geven het pand naar eigen smaak te verbouwen, is de huurprijs voor het eerste jaar substantieel verlaagd naar € 1.950,- per maand. Na het eerste jaar zal de huurprijs in vier jaar tijd gestaffeld teruggaan naar € 2.950,- per maand.

BTW
Geen BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Bijdrage winkeliersvereniging / Bedrijveninvesteringszone (BIZ)
Niet bekend.

Betalingen
Per kalendermaand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Verhuurd wordt uitsluitend het casco, maar de ruimte wordt opgeleverd in de staat van dat moment. Eventueel in het gehuurde aanwezige zaken en/of voorzieningen maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud en/of vervanging van deze zaken en/of voorzieningen zijn voor rekening en risico van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde te worden opgeleverd in de staat waarin huurder het heeft ontvangen, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
Nog niet bekend.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
Per direct.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Local Joe een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:

Local Joe, telefoonnummer: +31 (0) 85 30 33 485 of via het contactformulier.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.950 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro en café-restaurant
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, zorginstelling en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

Makelaar

Local Joe

Bel 0853033485

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.