• Verhuurd

De Symfonie 19-21 2151 MD Nieuw-Vennep

€ 36.300 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 juli 2021
Verhuurdatum
15 november 2021
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE WINKELCENTRUM DE SYMFONIE
De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het overdekte winkelcentrum voorziet in de dagelijke boodschappen en heeft daarnaast een gevarieerd aanbod van fashion retailers en services. Er zijn 32 winkels, waaronder 2 grote supermarkten, 2 bakkers, een slager, groenteboer, visboer en een kaasboer. Ook is er een divers aanbod van landelijke winkelketens zoals Action, Blokker, Hema, Hunkemöller etc..

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door de nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

INFORMATIE OVER DE BESCHIKBARE WINKELUNIT
De representatieve winkel-/horecaruimte met groot binnenterras is gelegen aan De Symfonie 19-21 en is thans in gebruik als bakkerswinkel met bakkerscafé. Het geheel bevindt zich op de verdieping van het winkelcentrum direct naast de Action en Brainwash Kappers. Op dezelfde verdieping bevinden zich supermarkt Dirk, slijterij Dirk III, Sport 2000 en Trekpleister. De oppervlakte van de winkelunit is circa 165m² en het bijbehorende binnenterras is circa 122m².

De winkelruimte zal in huidige staat, leeg en ontruimd, worden opgeleverd en is voorzien van een pantry en toiletten. De diverse horeca-apparatuur zoals vaste koeling, vriesruimte en spoelgedeelte zijn indien wenselijk tegen een nader te bepalen tarief over te nemen. Energielabel A+.

PARKEREN
Het winkelcentrum beschikt over een ondergrondse parkeergarage met circa 450 parkeerplaatsen. Het 1e uur parkeren in deze garage is gratis.

BESTEMMING
Bestemming centrum, Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 36.300,00 euro per per jaar exclusief btw en exclusief servicekosten.

Er is een minimale basishuur van 35.325,00 euro per jaar van toepassing, welke kan oplopen tot maximaal 41.950,00 euro op jaarbasis als aftopping van de omzethuur. De minimale en maximale huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd. Er is een additionele omzethuur verschuldigd indien een bruto jaaromzet wordt gehaald van 507.937,00 euro. Over de meerdere omzet wordt 6,3% als omzethuur voldaan. De omzethuur kan maximaal oplopen tot 41.950,00 euro. Onder de bruto jaaromzet wordt verstaan de som van alle opbrengsten voorafgaand aan de heffing omzetbelasting. De bruto jaaromzet genoemd wordt op gelijke wijze jaarlijks geïndexeerd als bij de huurprijs wordt gedaan.

De servicekosten bedragen 24,00 euro excl. btw per m² per jaar.
De promotiebijdragen bedraagt 7,80 euro excl. btw per m² per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contract termijn, indien van toepassing.
- Eventueel aanvullende informatie zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID zijn altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 36.300 per jaar
Servicekosten
€ 24 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
21 juli 2021
Status
Verhuurd

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
287 m²
Verkoopvloeroppervlakte
165 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+ 0,57

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.