• Verhuurd

Hoogstraat 107 A 3011 PK Rotterdam

€ 4.850 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 oktober 2020
Verhuurdatum
23 november 2020
Looptijd
5 weken

Omschrijving

BETREFT
Toplocatie in het hart van Rotterdam! Deze unieke horeca ruimte is gesitueerd op een absolute A-locatie aan de Hoogstraat hoek Mariniersweg direct tegenover de Grote Centrale Bibliotheek en de nieuwe Markthal op een uitstekende zichtlocatie vanwege de drukke verkeersader aan de Mariniersweg.

Gelegen naast de woontoren Statendam waarin op de begane grond onder andere de Délifrance, het DE café en Eazie gevestigd zijn en de ligging naast de Markthal zorgt voor een zeer aantrekkelijk winkelgebied. Het bouwjaar van deze toren de Hooge Marinier is 1997 en bevindt zich in het Laurenskwartier grens Hoogkwartier, het nieuwe bruisende centrum van Rotterdam. De populairste plekken zijn letterlijk om de hoek te vinden, waaronder de Pannekoekstraat, Oude Haven en de Meent. Verder vindt de Rotterdamse Markt twee keer per week plaats op het levendige Binnenrotteplein waardoor verse producten in mum van tijd gehaald kunnen worden.

LIGGING
Het Laurenskwartier is een buurt waar het stadsleven en de rust met elkaar afgewisseld worden. Het gebied ademt een sfeer van een historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots.
Alle stadsgemakken liggen op steenworp afstand zoals supermarkten, avondwinkels, het openbaar vervoer (tram en metro) en de uitvalswegen (A13 en A20).

BEREIKBAARHEID
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus tram - lijn 7, 8, B4 en metro - Oostplein) is de Hoogstraat uitstekend bereikbaar. Haltes van verschillende tram- en buslijnen alsmede metrostation Blaak bevinden zich binnen een paar minuten van het gebouw. Via de Maasboulevard en de Boezembocht is een snelle verbinding naar de verkeersruit rond Rotterdam gegarandeerd.

OPPERVLAKTE
ca. 140 m2 op de begane grond.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Casco.

FRONTBREEDTE
Ca. 20 meter.

HUURPRIJS
€ 4.850,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 30,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 4.850 per maand
Aangeboden sinds
19 oktober 2020
Status
Verhuurd

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Eetcafé
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, NS station op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.