• Verhuurd

van Weedestraat 35 3761 CC Soest

€ 1.500 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 juli 2022
Verhuurdatum
7 februari 2023
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD

Gelegen in het centrum van Soest, representatieve HORECA/winkelruimte met in totaal 130 m² beschikbaar

LOCATIE
Het pand ligt aan de onlangs compleet vernieuwde Van Weedestraat. Hier bevindt zich het grootste winkelgebied in Soest. In de directe nabijheid bevinden zich bekende winkelketens zoals Blokker, Van Haren, Kruidvat, HEMA en Intertoys en ook bekende supermarkten zoals Lidl, Albert Heijn en Ekoplaza. Daarnaast is ander winkelaanbod hier ook ruim vertegenwoordigd, te denken valt dan aan kledingzaken, juweliers, schoenenzaken, mobiele telefoonwinkels enz. Bovendien is er elke donderdagochtend iets verderop in de straat de wekelijkse markt.
Het pand is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto, fiets en lopend. Tevens ligt het op loopafstand van het busstation en NS- station Soestdijk. Vanaf dit station is er een directe verbinding met Utrecht Centraal en Baarn.

OPPERVLAKTE
VVO totaal 130 m²

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan 'Soestdijk' van de Gemeente Soest geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als 'centrum'. Derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor:
- HORECA
- detailhandel, met uitzondering van supermarkten
- dienstverlening met overwegend een baliefunctie, zoals reisbureaus, bankfilialen, makelaarskantoren, kap- en schoonheidssalons, schoenmakers.

OPLEVERINGSNIVEAU
Huidige staat. Het gehuurde wordt casco verhuurd met de volgende aanwezige voorzieningen: verlichting, airco, pantry en toilet.

HUURPRIJS
€ 1.500,-- per maand

Alle bedragen excl. BTW en overige gebruikslasten

PARKEREN
In de winkelstraat is het gratis openbaar parkeren in de blauwe zone. Er is tevens een groot parkeerterrein nabij de Albert Heijn en het NS-station

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering van energie en water, alsmede de communicatieve diensten.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

METRAGE
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Direct contact?
Majoor Makelaars (Edwin Majoor),

035-6036282
06-11870865

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
6 juli 2022
Status
Verhuurd

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Verkoopvloeroppervlakte
130 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Dhr. Kuan
van Weedestraat 35
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Contact verliep zeer soepel en correct met Edwin, Coen en Willeke. Betrokkenheid, kennis en gedrevenheid bij deze makelaarskantoor is daarom zeker aan te bevelen.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van Majoor Bedrijfsmakelaars Soest
Bedankt voor de enorm goede beoordeling Lee! We kijken uit naar een prettige verdere samenwerking. Groetjes, Majoor Makelaars

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.