• Verkocht

van den Tillaartstraat 38 5571 KV Bergeijk

€ 2.250 /mnd € 439.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 april 2021
Verkoopdatum
15 juni 2021
Looptijd
8 weken

Omschrijving

Karakteristiek horecapand wat gelegen is aan de doorgaande weg van Bergeijk naar Luyksgestel en goed bereikbaar is. Op een mooie zicht locatie gelegen in de wijk ’T Loo, waar in de directe omgeving diverse nieuwbouwprojecten zijn opgestart, of gestart gaan worden.

Gelegen in een van de mooie kerkdorpen in de zeer toeristische streek ‘De Kempen’, waar jaarlijks vele duizenden toeristen naartoe komen. In de omgeving zijn dan ook diverse grote campings en vakantieparken gelegen, waarvan we er toch één willen uitlichten. Namelijk camping De Paal. Al jaren is deze 5-sterren camping toonaangevend en zeer populair en bekend in Nederland en ver daarbuiten.

Het dorp Bergeijk heeft bijna 19.000 inwoners. Daarnaast vervult Bergeijk ook een centrum functie voor een aantal omliggende dorpen als Luyksgestel, Weebosch, Westerhoven en bijvoorbeeld Riethoven.

Dit mooie karakteristieke pand wordt te koop aangeboden. Reeds vele jaren hebben hier diverse mooie horecaondernemingen ingezeten en heeft de eigenaar van het pand het naar tevredenheid kunnen verhuren. Het pand beschikt tevens over een ruime bovenwoning met twee royale slaapkamers en een grote woonkamer.

Naast de horecabestemming is er tevens een vergunning mogelijk voor het verhuren van kamers aan arbeidsmigranten. Dit maakt het pand zeer aantrekkelijk als investering/ beleggingsobject.

================

Het betreft hier de verkoop of verhuur van een casco aangeboden horecalocatie. Nadruk ligt op de verkoop van het registergoed, echter is verhuur eventueel ook bespreekbaar.

In opdracht van de eigenaar wordt een huurovereenkomst opgesteld op basis van het ROZ-model 7: 290 BW (2012). Alle informatie uit deze brochure dient vertrouwelijk behandeld te worden.

Bedrijfsinformatie (BVO)

• Verkoopoppervlakte circa 175 m²
• Keuken circa 20 m²
• Terras circa 70 m²
• Opslag & berging circa 50 m²
• Toiletgroep circa 10 m²
• Bovenwoning incl. bergzolder circa 140 m²

Is Uw interesse gewekt dan staan wij open voor een geheel vrijblijvende uitgebreide bezichtiging ter plaatse. Dit is beslist de moeite waard. Daarna geven wij U alle informatie, welke U nog nodig heeft om een juiste beslissing te kunnen maken.

Disclaimer

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 439.000 kosten koper
Huurprijs
€ 2.250 per maand
Aangeboden sinds
20 april 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Eetcafé
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1936

Oppervlakten

Oppervlakte
395 m²
Verkoopvloeroppervlakte
175 m²
Perceel
380 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.