• Verkocht

Kepplerstraat 59 2562 VG Den Haag

€ 1.000.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 juni 2019
Verkoopdatum
24 oktober 2020
Looptijd
16½ maand

Omschrijving

Hier viert men bruiloften, jubileums, bedrijfsfeesten of andere evenementen in de gezelligste feestzaal van Den Haag! Knus, ongedwongen en authentiek: dat is ’t Drieluik. Gezelschappen voelen zich hier heerlijk thuis!
Ook is 't Drieluik een officiële trouwlocatie in Den Haag. Dat betekent dat u in Drieluik officieel de plechtigheid kan voltrekken en het ja-woord geven. En daarna.. er natuurlijk een fantastisch feest van maken!

HISTORIE

ANNO 1879
Midden in Den Haag is ‘t Drieluik gevestigd. Vanaf 1870 is deze locatie gebruikt als smederij en voor het stallen van paarden. Het verhaal gaat dat de smid al een borreltje verkocht aan de boeren die op de markt stonden in de Weimarstraat. Deze boeren kwamen van het land en stalden tijdelijk hun paarden en karren bij de smid. Na 1945 hebben er geen paarden meer gestaan en werden de benedenruimtes verhuurd aan een loodgietersbedrijf, aannemersbedrijf en een metselaarsbedrijf. De bovenverdieping werd verhuurd aan kleine ambachtelijke bedrijfjes. Er heeft onder andere een meubelstoffeerder en een radiomeubelmaker gezeten.

HORECA
In 1972 heeft de horeca officieel haar intrede gedaan en zijn alle afzonderlijke gebouwen, 6 stuks in totaal, samen tot een geheel gevoegd. In 1999 is ‘t Drieluik van eigenaar veranderd en aangepast aan de huidige maatstaven zonder dat er ook maar iets van de nostalgische sfeer verloren is gegaan. In mei 2000 is het geheel officieel heropend door de wethouder uit Den Haag Dhr. Noordanus.

DE RUIMTES

Deze zijn als volgt onderverdeeld

- De Binnenplaats
- Het Café
- De Regentenkamer
- Het Koetshuis
- De Kinderkamer
- De Moestuin (gehuurd)

HET OBJECT

Entree via de poort naar de achtergelegen ruimte door een steeg, waar via schuifdeuren een kleine opslagplaats is (voor kliko’s/afval); waarna de overdekte binnenplaats met wenteltrap zich presenteert. Vanuit deze binnenzaal is er toegang tot alle ruimtes op de begane grond. Dit zijn de twee bars (met ieder een spoelkeuken), de daadwerkelijke keuken en dinerzaal, en de dansvloer met dubbele toiletten (uiteraard apart). Vanuit de bar is er toegang tot de moestuin aan de zijkant.
Via de wenteltrap kom je op de overloop (ook te bereiken middels de normale trap achter in het object): een heus bordes met zicht op de binnenplaats. Vanaf dit bordes wederom toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Hier zijn twee privévertrekken, een twee dinerzalen, toiletten en een volwaardige keuken met spoel.
Middels een zogenaamde vlizotrap is er tevens nog de mogelijkheid om naar de zolder te gaan. Hier is veel bergruimte maar tevens biedt deze kap veel uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt met toestemming van de gemeente bijvoorbeeld veel grote dakkapellen plaatsen of misschien juist wel een groot inpandig terras? Laat je fantasie de vrije loop.

OPLEVERING

Het Drieluik is momenteel nog in gebruik. Bij verkoop zal deze vrij van huur en pacht worden opgeleverd. Wij verkopen de BV met daarin het object. Het geheel is klaar om direct weer in gebruik genomen te worden en kan met alle benodigde zaken worden opgeleverd. Ook is er een mogelijkheid volgens het bestemmingplan om het object met de juiste vergunningen om te bouwen tot woning(en).

GOED OM TE WETEN

- Centraal gelegen in het populaire Regentessekwartier;
- Thans in gebruik als horeca/evenementen-/trouwlocatie;
- Mogelijkheid tot woonbestemming binnen het bestemmingsplan;
- Eigen grond;
- Ca. 429 m2 vloeroppervlakte;
- Inventaris ter overname (deels inclusief);
- Meerdere keukens;
- Overdekte binnenplaats met ‘bordes’;
- Het verkocht beslaat 8 percelen
- Goed bereikbaar met de auto en OV.
- Wij verkopen de BV met daarin het object.

Dit unieke object is absoluut een bezichtiging waard. Dit kan via ons kantoor op afspraak geregeld worden. Wij zien je graag!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.000.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 120.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 juni 2019
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
430 m²
Verkoopvloeroppervlakte
380 m²
Perceel
303 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Welstandsklasse
B2
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.