Eindhovenseweg 50 - 50 A 5582 HT Waalre

€ 482.500 k.k.

Omschrijving

Het betreft hier de verhuur van een casco aangeboden horecalocatie. In opdracht van de eigenaar wordt het registergoed enkel te koop aangeboden. Alle informatie uit deze brochure dient vertrouwelijk behandeld te worden.

Metrages (BVO)

• Perceeloppervlakte 313 m²
• Verkoopoppervlakte circa 125 m²
• Keuken circa 70 m²
• Opslag en berging circa 10 m²
• Toiletgroep circa 10 m²
• Bovenwoning circa 80 m²

Situering

Het registergoed is gevestigd in een karakteristiek hoekpand, gelegen aan de doorgaande weg van Eindhoven naar Valkenswaard, in de kern van het dorp. In de directe omgeving zijn vele winkels en andere horecagelegenheden te vinden. Vanaf 2021 wordt het doorgaande verkeer uit het centrum van Waalre geweerd en zal er een herinrichting plaats vinden van het plein en de straat. Deze herinrichting zal een soortgelijke zijn als de herinrichting van het centrum van Son en Breugel, enkele jaren geleden.

De gemeente wil met de herinrichting het dorpse karakter terug brengen. Het doorgaande verkeer zal via Veldhoven op de nieuwe weg naar Valkenswaard voortaan om het dorp heen rijden. Het statige pand valt direct op als je het dorp in rijdt en zal na de herinrichting een mooie centrale rol gaan vervullen.

Waalre heeft een inwonertal van bijna 18.000 inwoners en wordt gezien als een ‘rijke’ gemeente. Het dorp ligt in de Kempen en is jaarlijks het decor voor vele toeristen. In de directe omgeving zijn diverse grote, toonaangevende campings en vakantieparken te vinden, welke voor een stroom aan toeristen zorgen in het seizoen. Op een steenworp afstand zijn diverse grote hotels te vinden. Vanuit deze hotels zullen de gasten ook het dorp bezoeken. Qua situering biedt deze locatie legio kansen.

Bestemming en gebruik

Het betreft een pand wat al vele jaren een horecabestemming heeft en ook dusdanig wordt geëxploiteerd. Het betreft een ruim pand met ruime bovenwoning, wat makkelijk bereikbaar is in het centrum van het dorp met parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Ook met het openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar. Er rust een horecabestemming op het pand. De nieuwe uitbater moet bij de gemeente een exploitatievergunning aanvragen voor het uitbaten van de horecagelegenheid. De kandidaat exploitant zal moeten kunnen voldoen aan de wet Bibob.

Aard en activiteiten

In dit registergoed heeft al vele jaren een restaurant gezeten. Feit is dat deze locatie uiterst geschikt is voor een leuke restaurant, brasserie of grand-café formule. Tevens kan men ook denken aan een pannenkoekenrestaurant. Dat is nog niet gevestigd in het dorp.

Het pand is met de bovenwoning, welke separaat te verhuren is tevens een prima investering/belegging. Het pand is enkele jaren geleden met datzelfde doel gekocht door de huidige eigenaar. Verandering van toekomstplannen en zakelijke plannen maakt dat het pand te koop wordt aangeboden.

De Bovenwoning

Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met open haard. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan een ruim is opgezet en dient als de master bedroom.

Er is een leef-keuken gesitueerd aan de achterzijde. Als men door de keuken loopt kom je in het was-gedeelte uit, waar tevens de badkamer is gesitueerd. In de badkamer is een toilet, inloopdouche en wastafel. In de ruimte voor de badkamer zit de aansluiting voor een wasmachine. In de gang tussen de woonkamer en de keuken bevind zich ook nog een berghok.
Helemaal aan de achterzijde van het pand is nog een ruime kamer. Er is zelfs mogelijkheid om de bovenwoning op te delen en er twee appartementen te realiseren.

Algemene gegevens

• Type: Beleggingsobject
• Ligging: Centrum
• Woning: Ja (bovenwoning)
• Aanvaarding: In overleg
• Geëxploiteerde jaren: 6
• Bouwaard: Steen op getrokken. Met zadeldak / dakpannen.
• Openingstijden: Variabel

Overname verplichtingen

• Personeel: Geen verplichtingen
• Brouwerij: Geen verplichtingen
• Speelautomaten: Geen verplichtingen
• Leveranciers: Geen verplichtingen
• Muziekovereenkomsten: Geen verplichtingen

Het registergoed / Opstal

Het registergoed, staand en gelegen aan de Eindhovenseweg 50 te Waalre en kadastraal bekend als;
Aalst Noord-Brabant, AAL01 - C – 853 met een perceelgrootte van 313 m² en een perceelomtrek van 102 m.
Wordt aangeboden voor de vraagprijs van € 482.500,-- k.k. voor het gehele registergoed.

Er is een onderverdeling te maken voor de prijs van het bedrijfsgedeelte en het woongedeelte.

Is uw interesse gewekt dan staan wij open voor een geheel vrijblijvende uitgebreide bezichtiging ter plaatse. Dit is beslist de moeite waard. Daarna geven wij U alle informatie, welke U nog nodig heeft om een juiste beslissing te kunnen maken.
Bel of mail 0031(0) 655 113 560

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een mooie pand met volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit object? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Eindhovenseweg 50 -52 in Waalre aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 482.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
295 m²
Verkoopvloeroppervlakte
125 m²
Perceel
313 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eindhovenseweg 50 - 50 A

€ 482.500 k.k.