Korenmarkt 5-6-7-8 6001 EM Weert

Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE KOOP: BELEGGINGSPROPOSITIE MET TRANSFORMATIEMOGELIJKHEDEN IN HET CENTRUM VAN WEERT.

Op zoek naar een kansrijke vastgoedinvestering in het bruisende hart van Weert? Wij bieden u een uitstekende beleggingspropositie aan die bestaat uit een veelzijdige combinatie van commerciële en residentiële ruimten in het centrum van deze charmante stad.

ALGEMEEN:
Weert is het kruispunt tussen Brainport en de toegangspoorten tot het Europese wegennet. Weert staat daarom bekend als de Poort van Limburg en biedt volop kansen voor ondernemers. Met een ruim aanbod aan bedrijventerreinen en een breed palet aan centrumlocaties is er ruimte voor elke organisatie!

Het stadscentrum van Weert biedt plaats aan monumentale gebouwen, gezellige winkels en terrassen en een breed en divers aanbod aan horeca. Met een volledig autovrij centrum is het een ideale plek om te winkelen. Daarnaast is het overdekte winkelcentrum ‘De Muntpassage’ recent volledig verbouwd en kent een breed assortiment met een perfecte aanvulling en toevoeging op de winkelstraten van Weert.

Naast detailhandel is horeca ruim vertegenwoordigd in de Weerter binnenstad, met een zeer breed scala aan cafés, brasserieën, restaurants, theater en een bioscoop.

De portefeuille is uiterst centraal gelegen binnen het kernwinkelgebied van Weert en gunstig te ontsluiten ten opzichte van de ontsluitingswegen van en naar de snelweg A2 richting Eindhoven en Maastricht. Tevens zijn Venlo en Roermond goed te bereiken middels de provinciale wegen N275 en N280.

KORENMARKT 5-6-7
Commerciële ruimten:
- Horecabedrijfsruimte op de begane grond
- Bijbehorende opslag / magazijn- en kelderruimte
Residentiële ruimte:
- Bovengelegen woonruimte

KORENMARKT 8
- Horecabedrijfsruimte op de begane grond met verdiepingsvloer

OPPERVLAKTE:
Voor de metrages verwijzen wij u naar bijgevoegde meetcertificaten en digitale plattegronden van MaKeRS Vastgoed en Promotie.

ENERGIELABELS:
- Korenmarkt 5: energielabel F
- korenmarkt 6: energielabel C
- Korenmarkt 7: energielabel F
- Korenmarkt 8: energielabel F

LOCATIE:
Deze veelbelovende propositie is gelegen op een strategische locatie in het hart van Weert. De omgeving is levendig en trekt een constante stroom van lokale bewoners en toeristen aan, waardoor een uitstekende klantenstroom wordt gegarandeerd.

BEREIKBAARHEID:
Het object en het kernwinkelgebied van Weert zijn prima bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer.
Per auto is de gemeente Weert vanaf de op- en afritten van de rijksweg A2 (Maastricht/Heerlen-Eindhoven-Utrecht) binnen ca. 8 minuten rijafstand te bereiken.

Per OV:
Het centrum van Weert is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De gemeente Weert beschikt over een NS-station met treinverbindingen van en naar Eindhoven-Maastricht/Heerlen. Tevens is het centrum makkelijk te bereiken middels busverbindingen. Het Centraal Station bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand.

PARKEREN:
Het object is gelegen binnen een voetgangersgebied. Doch zijn er in de directe nabijheid diverse openbare parkeerterreinen alsmede parkeergarages gerealiseerd. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid betreft het parkeerterrein aan de Kasteelsingel of parkeergarage Ursuline. Tot het gehuurde behoren geen parkeerplaatsen.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN:
Het vigerend bestemmingsplan betreft "Binnenstad 2017 ", waarbinnen het perceel bestemd is voor gemengde doeleinden waarbij detailhandel, dienstverlening, horeca en wonen rechtstreeks toelaatbaar zijn. Bestemmingsvoorschriften zijn op te vragen via nader informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het aangebodene wordt opgeleverd in de huidige staat, "as is-where is".
Korenmarkt 8 bevindt zich in verhuurde staat. Bij serieuze interesse zijn de gedetailleerde huurgegevens op te vragen via ons kantoor.

KADASTRALE GEGEVENS:
- gemeente Weert sectie O nr. 949, groot 155 m²
- gemeente Weert sectie O, nr. 1684, groot 390 m²
- gemeente Weert sectie O nr. 1685, groot 90 m²
- gemeente Weert sectie O nr. 1686, groot 90 m² (VERHUURD)
- gemeente Weert sectie O nr. 2330, groot 100 m²

KOOPCONDITIES:
Koopsom: op aanvraag.
Notaris: door koper nader te bepalen.
Zekerheidsstelling: 10% van de koopsom te stellen als waarborg of bankgarantie direct na ondertekening van de koopovereenkomst.

DISCLAMER:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte foutieve weergaves, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.
Een definitieve koopovereenkomst komt eerst tot stand na definitieve goedkeuring van directie van verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café, eetcafé, discotheek, zalencentrum, snackbar, cafetaria, broodjeszaak, ijssalon, bistro, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis, restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
1.490 m²
Perceel
825 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Korenmarkt 5-6-7-8

Prijs op aanvraag