Maaspoort 16 16a-16b 6001 BP Weert

€ 589.000 k.k.

Omschrijving

Dit is oprecht een bijzondere investeringskans in het centrum van Weert! Voor velen van u zal het niet bekend zijn dat er achter deze gevel (let ook op de fraaie details van de gevel op de eerste verdieping) met karakteristieke poort zoveel ruimte en mogelijkheden schuilgaan. Het complex dat wij te koop aanbieden bestaat maar liefst uit een drietal huisnummers, voor huisnummer 16 bestaande uit een voormalige horecagelegenheid met onzelfstandige bovenwoning. Huisnummer 16a omvat een zelfstandige bovenwoning in verhuurde staat. Het achterste gedeelte, Maaspoort 16b bestaat uit een bedrijfsruimte met onzelfstandige bovenwoning. Ook dit gedeelte is verhuurd, maar wij informeren u graag nader over de mogelijkheden.

De Maaspoort is van oudsher een populaire straat in Weert, zowel bij ondernemers alsook bij consumenten. Deze straat wordt gekenmerkt door een mix van wonen, werken en ontspanning. Hierdoor ontstaat er een levendige straat! Tevens vindt u er een grote diversiteit aan (met name lokale) ondernemers waarbij er een leuke mix is gecreëerd van zowel food en non-food. Zo bevindt er zich onder andere een vestiging van Action, dierenspeciaalzaak, bloemisterij, assurantiekantoor, ijssalon en kapsalons. Voor ieder wat wils! De bestemming van dit pand is Centrum. De kracht van de Maaspoort is de parkeergelegenheid direct aan de voorzijde van de winkels! Ook de omliggende wijken, alsmede ook het centrum is prima bereikbaar.

Bijzonderheden
- Het geheel wordt verkocht en geleverd “as is where is”;
- Het geheel dient grondig te worden gerenoveerd;
- Huurovereenkomsten op kantoor beschikbaar en worden aan serieuze gegadigden ter inzage verstrekt.

ALGEMEEN
De poort aan de zijde van de Maaspoort geeft toegang tot de binnenplaats, welke door de huidige gebruikers alleen als toegangsweg mag worden gebruikt en niet voor de opslag en/of stalling.

HUISNUMMER 16 (VVO 391 M²)
Dit gedeelte is voorheen in gebruik geweest als Italiaans restaurant, maar staat inmiddels enige tijd leeg. Dit houdt in dat een nieuwe gebruiker het geheel moet aanpassen aan diens wensen en eisen. De begane grond bestaat uit een grote open ruimte (92,7 m²) met toegang tot de sanitaire groepen en de half open keuken (17,7 m²). In de keuken is nog diverse apparatuur aanwezig, maar het is bij verkoper niet bekend of deze nog functioneert. Verkoper geeft hiertoe eveneens geen garanties af en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het eventueel niet functioneren. De vloer is deels betegeld, evenals de wanden.
Tevens is er een voorraadkelder en een klein portaal.

Bij het huisnummer 16 behoort eveneens een grote onzelfstandige bovenwoning (totaal circa 111 m²). De indeling van dit gedeelte bestaat uit een centrale gang, woonkamer met laminaatvloer en schroten plafond. Er zijn grote raampartijen aan de voorzijde die zorgen voor veel lichtinval. Aan de voorzijde is eveneens een royale slaapkamer met vaste kastenwand.
De keuken aan de voorzijde is aanwezig, maar de inbouwapparatuur is deels ontmanteld. Ook de keuken heeft grote raampartijen, waardoor de keuken veel daglicht heeft. Vanuit de centrale gang is de tweede slaapkamer en de badkamer bereikbaar en is ingericht met een ligbad en wastafel.

Vanuit de gang is er met een vaste trap een royale zolderverdieping bereikbaar die u nog geheel naar eigen wens kunt inrichten. De kapconstructie bestaat uit houten spanten in combinatie met een eternieten dakbeschot (asbestverdacht). Het is een zeer ruim opgezette zolder waar het realiseren van meerdere kamers mogelijk is.

HUISNUMMER 16A (WOONOPP. 85 M²)
Deze zelfstandige woonruimte (totaal circa 62,0 m²) heeft een entree op de begane grond en trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich een woonkamer met aangrenzende slaapkamer en een badkamer met een douche. De keuken is eenvoudig ingericht. Er is nog een zolderverdieping welke als bergruimte dient. Op deze zolderverdieping bevinden zich ook de witgoedaansluitingen.

HUISNUMMER 16B (VVO 487 M²)
Begane grond:
De garage van 16 m² is geschikt als bergruimte welke ook intern toegankelijk is. Eventueel laden en lossen zou via beide mogelijkheden kunnen geschieden.

De entree geeft tevens toegang tot de wacht-/kantoorruimte van circa 39,6 m² aan de rechterzijde, open bedrijfsruimte (187,3 m²) met 2 sanitaire groepen en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Een overloop geeft toegang tot de 2 open werkruimten van respectievelijk 177,0 m² op de verdieping aan de achterzijde van het pand, alsmede de woonruimte aan de voorzijde van het pand.

De woonruimte is op de eerste verdieping voorzien van een keuken, badkamer met toilet, ligbad en wastafel, bergruimte alsmede een woon-/slaapkamer. Middels een trap in de keuken is de tweede verdieping bereikbaar met een open leefruimte (29,0 m²) en aparte slaapkamer (21,4 m²).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 589.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 649.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant, Chinees-Indisch restaurant en pannenkoekenhuis
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten

Oppervlakte
391 m²
Verkoopvloeroppervlakte
119 m²
Perceel
680 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 201 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Maaspoort 16 16a-16b

€ 589.000 k.k.