Voorstraat 54 1949 BJ Wijk aan Zee

€ 699.000 k.k.

Omschrijving

Te koop
Horecaruimte met twee bovenwoningen

Horecaruimte van ca. 437 m² op de begane grond met twee ruime bovenwoningen van totaal ca. 171 m² Één bovenwoning heeft een dakterras (ca. 45 m²), de andere bovenwoning heeft een balkon. Het pand heeft een gunstige ligging in het centrum van Wijk aan Zee.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het centrum van de badplaats Wijk aan Zee. Het pand heeft schitterend uitzicht aan alle zijde en op loopafstand van het strand en diverse uitgaansgelegenheden.

Oppervlakte
Horecaruimte: ± 437 m² VVO.
Bovenwoningen: ± 171 m² VVO.
Buitenruimte/terras: ± 45 m².
Perceel: ± 480 m².

Parkeren
Betaald parkeren in het centrum van Wijk aan Zee.

Bestemming
Bestemmingsplan Wijk aan Zee, bestemming gemengd.
Bij twijfel over het door u beoogde gebruik adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente.

Oplevering
In huidige staat.

Model-overeenkomst
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Asbestclausule
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 699.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Bedrijfsovername
€ 79.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant, restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten

Oppervlakte
608 m²
Verkoopvloeroppervlakte
608 m²
Perceel
480 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voorstraat 54

€ 699.000 k.k.