S Blaupot ten Catestr 1 1508 VC Zaandam

€ 127.500 /jr

Omschrijving

Deze nieuwbouw horecaruimte, waarvan u de eerste gebruiker kunt worden, is gesitueerd direct naast het NS station Kogerveld. Het stationsgebied zal in de nabije toekomst worden getransformeerd, waarbij de omliggende buurten beter worden verbonden. Daarnaast ligt het object op de looproute naar het ziekenhuis Zaans Medisch Centrum en station Kogerveld.

De ruimte is in totaal 644 m2 groot, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Bovendien is er een mogelijkheid voor het exploiteren van een terras met een 316 m2 (eigendom gemeente Zaanstad). Tevens heeft het object een unieke hoogte van maar liefst 9 meter.

Het geheel wordt casco opgeleverd met een uitgebreide meterkast (3x250A) en ruim afdoende afzuigmogelijkheden. Aanvaarding van de ruimte is per direct mogelijk.

In de nieuwe wijk Oostzijderpark is iedereen welkom. De diversiteit aan woningen bewijst dat. Deze nieuwe gemixte woonwijk - van meer dan 500 woningen - is al volop in aanbouw: het eerste deelproject Meiboom, met 24 appartementen en plint met bedrijfsruimten, is opgeleverd. Woontoren A met totaal 171 woningen wordt eerste kwartaal 2023 opgeleverd. De realisatie van de deelpannen Damloper en Duindoorn zijn volop in aanbouw. Dit zijn woonvelden met ruime eengezinswoningen en appartementen van verschillende oppervlaktes. Woonveld F gaat binnenkort in aanbouw. Deelplannen D en E zijn in ontwikkeling.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 127.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 140.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
644 m²
Verkoopvloeroppervlakte
500 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

S Blaupot ten Catestr 1

€ 127.500 /jr