Oude Doetinchemseweg 63 7038 BG Zeddam

€ 36.000 /jr € 375.000 k.k.

Omschrijving

Gelegen in het Gelderse Zeddam bevindt zich dit vrijstaande horecabedrijfspand uit 1920 met inpandige bedrijfswoning.

Het geheel is onderverdeeld in een horecaruimte om de begane grond en in de kelder en een inpandige bedrijfswoning op de verdieping. De begane grond heeft een totale oppervlakte van circa 235 vierkante meter (VVO) en beschikt over een restaurantgedeelte, afhaalgedeelte, keukenruimte, gescheiden dames- en herentoiletgroepen en diverse opslag- en dienstruimten. De kelderruimte doet momenteel dienst als opslag en is circa 32 vierkante meter (VVO). De bovengelegen dienstwoning heeft een totale oppervlakte van circa 104 vierkante meter (GO) en beschikt over een overloop, woonkamer, keuken, drie slaapkamers, badkamer en diverse bergruimten.

Rechts van het pand bevindt zich het eigen parkeerterrein met plaats voor circa 8 auto's.

LOCATIE

Zeddam is een dorp in de gemeente Montferland in de provincie Gelderland. Het dorp telt circa 2.700 inwoners, maar heeft vanwege het toerisme relatief veel hotels en pensions en ook de middenstand is van behoorlijk niveau. Dat het dorp zo'n toeristische aantrekkingskracht heeft komt onder andere door het heuvelachtige bosgebied Montferland ten westen van het dorp. De alom bekende langeafstandsroute 'Het Pieterpad' loopt tevens door het gebied. Wandelaars, fietsers en ruiters kunnen er hun hart ophalen.

Ook de oudste molen van Nederland, de 'Grafelijke Korenmolen' bevindt zich in Zeddam en is een belangrijke toeristische attractie. Het nabijgelegen 's-Heerenberg brengt ook veel mensen naar de regio, mede door het hier gevestigde en overweldigende Kasteel Huis Bergh.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Het pand is gelegen aan de Oude Doetinchemseweg, een van de belangrijkste verbindingswegen van het dorp. De provinciale wegen N316 en N335 zijn beide binnen twee minuten te bereiken en bieden aansluiting tot de omliggende steden en dorpen. De N316 sluit ter hoogte van 's-Heerenberg aan op de N827 richting Duitsland.

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand.

BESTEMMING

Het geheel is bestemd voor horeca met daarbij behorende voorzieningen als groenvoorzieningen, parkeervoorzieningen en tuinen. Er is een functieaanduiding 'bedrijfswoning' opgenomen, waardoor het mogelijk is op de verdieping te wonen.

KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente: Zeddam
Sectie: E
Nummer: 2672
Oppervlakte: 770 m²

Het betreft eigendom belast met een zakelijk recht op een gedeelte van het perceel. Dit betreft de erfdienstbaarheid van weg ter hoogte van het parkeerterrein voor naastgelegen woning om te gaan naar de Oude Doetinchemseweg en omgekeerd.

OPLEVERING

De oplevering geschiedt 'as is, where is'. Opgemerkt wordt dat, in afwijking tot de getoonde foto's, het pand vrij is van bedrijfsinrichting en inventaris.

HUURPRIJS/KOOPPRIJS

Zowel huur als koop van de onroerende zaak behoort tot de mogelijkheden.

De huurprijs bedraagt € 36.000,- per jaar (vrij van btw).
De koopprijs bedraagt € 375.000,- kosten koper.

De huurovereenkomst zal worden opgesteld op basis van de model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (conform de Raad voor Onroerende Zaken - model 2022). De koopovereenkomst zal worden opgesteld op basis van de meest recente modelovereenkomst van de NVM.

ALGEMEEN

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Huurprijs
€ 36.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met beperkte rechten

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café, eetcafé, snackbar, cafetaria, broodjeszaak, ijssalon, hotel (café-restaurant), bistro, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant en pannenkoekenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
372 m²
Verkoopvloeroppervlakte
133 m²
Perceel
770 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 104 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
B2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Doetinchemseweg 63

€ 36.000 /jr € 375.000 k.k.