2e Dorpsstraat 43 3701 AA Zeist

€ 20.000 /jr

Omschrijving

Casco horecaruimte beschikbaar voor de verhuur in het drukke uitgaansgebied van Zeist. Het pand is onlangs volledig opnieuw gebouwd in de oude stijl zodat het goed past in het straatbeeld. De horecaruimte is gelegen aan de 2e Dorpsstraat in het centrum van Zeist met in de directe omgeving restaurants, uitgaansgelegenheden, bioscoop en hotels.

Metrage

Casco horecaruimte: circa. 100 m2 BVO (inclusief sanitaire voorzieningen)

Tuin

Aan de achterzijde is een riante tuin aanwezig. In de tuin kan een mooi terras gerealiseerd worden.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de casco horecaruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van 2e Dorpsstraat 43 in Zeist aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de horecaruimte een “Gemengde bestemming” met een functieaanduiding “Horeca tot en met horecacategorie 4”. Detailhandel is, mits de benodigde vrijstellingen zijn verkregen, toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs: € 20.000,- per jaar exclusief BTW.
Huurtermijn: Minimaal 5 jaar.
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de horecaruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van 2e Dorpsstraat 43 in Zeist aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het horecapand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 20.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
A 1,02

Omgeving

Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

2e Dorpsstraat 43

€ 20.000 /jr