Beddeweeg 4 4301 EK Zierikzee

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Het object zal deels casco opgeleverd worden zodat iedere horeca exploitant zijn eigen draai kan geven aan de (keuken)indeling. Wel zijn er toiletgroepen gerealiseerd evenals een vaste trap naar de verdieping. De totale vloeroppervlakte betreft circa 105 m2 op de begane grond en 25 m2 op de eerste verdieping en dit is inclusief additionele ruimte als berging en toiletgroepen. Aan de overzijde van de straat ligt het sfeervolle Montmaetre plein, er is door de gemeente een vergunning vergeven voor het aanleggen van een terras ter grootte van circa 54 m2 gelegen tot aan de kikkerfontein. Er is dus in totaal voldoende ruimte voor het serveren van couverts, maar toch is er het overzicht.
Bent u die enthousiaste horecaondernemer met een goed concept?

Indeling restaurant
Restaurantruimte van circa 105 m2 met een vaste trap naar de verdieping en een toiletgroep. De overige (casco)ruimte is dus nog vrij indeelbaar met ruimte voor een bar, (spoel)keuken en berging. De verdieping heeft een vloeroppervlakte van circa 25 m2. Aan de overkant van de straat bevindt zich het sfeervolle Montmaetre plein, er is hier een vergunning voor het aanleggen van een terras ter grootte van 54 m2.

Centrum
De Beddeweeg is gelegen aan het Montmaetreplein van Zierikzee met de herkenbare kikkerfontein die centraal is gelegen. Vanuit de Melkmarkt en de Verrenieuwstraat is dit kunstzinnige plein bereikbaar. Juist door de aanleg van dit plein is er steeds meer wandelend publiek, vooral in het toeristenseizoen verveelvoudigd de traffic.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “Detailhandel” waaronder het gebruik als detailhandel en ondersteunende horeca zijn toegestaan. Een restaurant met terras is toegestaan.

Aantekeningen
Het object werd verwarmd middels centrale verwarming.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 2.000 euro exclusief btw per maand. De huurder dient zichzelf aan te melden bij een energiemaatschappij. Huurder dient rekening te houden met het vooraf betalen van 3 maanden borg.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Horecagelegenheid
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Verkoopvloeroppervlakte
130 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Welstandsklasse
B1

Omgeving

Zierikzee binnen de vesten, Zierikzee

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beddeweeg 4

€ 2.000 /mnd