Schinkeldijkje 18 -C 1432 CE Aalsmeer

€ 1.975 /mnd

Omschrijving

Moderne, representatieve kantoorunit met geheel eigen opgang aan de zijkant van het gebouw van ca. 180 m², gelegen op de bovenste verdieping met een mooi uitzicht en een dakterras van ca. 90 m². Deze kantoorruimte maakt onderdeel uit van ‘Businesspark Schinkeldijkje’. Op het bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven en kantoren gevestigd, waaronder Accountantskantoor Aemstelhorst, Players United, Lontec Security en KinderRijk.

Oppervlakte:
Ca. 180 m² kantoorruimte, alsmede ca. 90 m² dakterras gelegen op de 2e verdieping.

Voorzieningen/ installaties:
De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- mechanische ventilatie;
- airconditioning;
- kabel-/ datagoten;
- vloerbedekking;
- inbraakbeveiligingssysteem;
- interne zonwering;
- pantry inclusief koelkast, vaatwasser en boiler;
- 2 toiletten;
- eigen meterkast met patchkast;
- kastenwand in hal op begane grond.

Bestemming:
De vigerende bestemming bedraagt: ‘Bedrijf – Verzamelterrein’ overeenkomstig bestemmingsplan “Landelijk Gebied Oost” (d.d. 9 december 2015) van de Gemeente Aalsmeer.

Voor informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Aalsmeer, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en het toekomstige bedrijvenpark ‘Green Park’.

Via de N231, afslag Aalsmeer en de Beneluxbaan/Van der Hooplaan, is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer richting de A9. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken. Op ca. 100 meter loopafstand is zowel buslijn 171 naar Amsterdam Bijlmer ArenA, als buslijn 199 gelegen, welke in directe verbinding staan met Schiphol. De halte van de toekomstige “Amstelveenlijn” bevindt zich eveneens op loopafstand.

Parkeergelegenheid:
Tot het gehuurde behoren 3 vaste parkeerplaatsen direct aan de zijkant van het pand ad. € 750,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 80,- per maand en betreft o.a. het onderhoud van CV, airco en buitenterrein, glasbewassing buitenzijde. Gas, elektra en water zijn voor rekening van huurder.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: C.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.975 per maand
Servicekosten
€ 80 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 januari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,23

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 750,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schinkeldijkje 18 -C

€ 1.975 /mnd