Albert Harkemaweg 74 9831 TA Aduard

€ 15.000 /jr

Omschrijving

Op een prima zichtlocatie, aan de nieuwe doorgaande weg rondom Aduard bieden wij een goed geoutilleerd kantoorpand te huur aan.
Het geheel is in 1998 met kwaliteitsmaterialen gebouwd en sindsdien in gebruik geweest bij een aannemingsbedrijf. Het pand is nadien altijd met zorg onderhouden en is opgesplitst in 2 delen, namelijk een bedrijfsruimte en een kantoorpand. Het bedrijfsgedeelte is verhuurd. De onderhavige verhuur betreft enkel het kantoorgedeelte. Het geheel heeft een directe uitgang op de nieuwe rondweg en heeft een aantal eigen parkeerplaatsen. Er is databekabeling en alarm aanwezig. De ligging is tevens aan doorgaand vaarwater (van Starkenborghkanaal). Het totaal is goed onderhouden en representatief en functioneel ingericht.

De volgende kenmerken kunnen we noemen:
Kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond ongeveer 113 m² met receptie, wachtruimte, kantoorruimte en toiletgroep. Op de verdieping bevinden zich kantoren, archief en een gemeenschappelijke ruimte en een kantine. Totaal ongeveer 112 m²

Aanvaarding is in overleg en huurder dient zelf met de gemeente te overleggen of de bedrijfsvoering ter plekke mogelijk is.

Het object valt nu nog onder het vigerende bestemmingsplan "Industrieterrein van Starkenborghkanaal te Aduard" en heeft de bestemming "bedrijfsdoeleinden". Echter, er is een nieuwe bestemmingsplan in ontwerp. Het betreft het plan "Vaaier Dorpen" en kent dan de mogelijkheid voor het vestigen van bedrijven tot en met categorie 4.1. van de Staat van bedrijven

Tekeningen en voorwaarden bij de makelaar ter inzage. Bezichtigingen op afspraak.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 15.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
10 oktober 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m²
Perceel
3.342 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Albert Harkemaweg 74

€ 15.000 /jr