Newtonweg 8 2952 BH Alblasserdam

€ 625 /mnd

Omschrijving

Representatieve kantoorverdieping beschikbaar op een zichtlocatie vanaf de Edisonweg, de doorgaande weg van bedrijventerrein Vinkenwaard naar de op- en afritten van Rijksweg A15. Door deze ligging is de locatie uitstekend bereikbaar. De op- en afritten van rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en indirect tevens uitstekende verbindingen van en naar provinciale weg N3 (Dordrecht-Breda) en de Rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) zijn namelijk op steenworp afstand gelegen.

Metrages:

Kantoorverdieping 1e etage: circa. 51 m2 BVO

Begane grond entree: circa. 6 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorverdieping ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Newtonweg 8 in Alblasserdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan heeft het perceel een Bedrijventerrein - 1 bestemming waardoor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2. zijn toegestaan. Detailhandel en wonen zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren

Aan de voorzijde zijn twee privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is in directe omgeving voldoende aanwezig.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen met dubbele getinte beglazing
- Ventilatierooster
- Garderobe
- Systeemplafond met inbouwverlichting (LED)
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Kamerindeling
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren
- Zonwering
- Gedeelde pantry met de gebruikers van de bedrijfsruimte op de begane grond

Het uitbesteden van receptionele taken behoort ook tot de mogelijkheid.

Kantoormeubilair

De mogelijkheid is aanwezig om het aanwezige kantoormeubilair, bestaande uit bureaus, stoelen en kasten, te huren of te kopen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities:

Huurprijs: € 625,- per maand excl. BTW

Servicekosten: In overleg.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg.

Energiekosten: Nader overeen te komen

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorverdieping? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Newtonweg 8 in Alblasserdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 625 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
57 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, systeemplafond, toilet en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Newtonweg 8

€ 625 /mnd