Kwakelkade 23 1823 CL Alkmaar

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte met loftachtige uitstraling. Het object omvat totaal ca. 700 m² en is gelegen op de 1e verdieping aan de Kwakelkade 23. Deelverhuur vanaf ca. 345 m² is bespreekbaar.
De Kwakelkade is gelegen op bedrijventerrein Overstad; een gebied met grootschalige winkel- en meubelboulevard formules gelegen direct naast de binnenstad van Alkmaar. Enkele formules in de directe omgeving zijn : Decathlon, MediaMarkt, Albert Heijn, Leenbakker, Kwantum, BCC, Seats and sofas, Basic-Fit, Action. Maar ook de Vue-bioscoop met horeca en andere horecaformules zijn in de nabijheid gesitueerd.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, voorzien van een royale glaspui een eigen meterkast met aansluitingen, verwarming, toiletvoorziening en aansluitingen t.b.v. een keuken/pantry. Op de begane grond beschikt het object over een eigen entree met trapopgang naar de 1e verdieping.
Het is in samenspraak mogelijk om de aanwezige overheaddeur t.h.v. de eerste verdieping te vervangen voor een raampui of daar een balkon/buitenruimte te creëren.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Kwakelkade 23 is gelegen op Overstad en is goed bereikbaar met zowel de auto als per openbaar vervoer. In het gebied is een grote parkeergarage aanwezig en verder voldoende parkeermogelijkheden. De binnenstad van Alkmaar is op loopafstand gelegen. Op enkele minuten lopen bevindt zich een bushalte voor meerdere buslijnen. Het NS-treinstation bevind zich op circa 15 minuten lopen.

PARKEREN
Voldoende (betaalde) gelegenheid in de parkeergarage en voldoende mogelijkheden in de directe omgeving.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte van de eerste verdieping bedraagt ca. 700 m². Het is tevens mogelijk om de ruimte op te splitsen in 2 gelijke delen van ca. 345m². Iedere zijde zal dan voorzien zijn van een eigen entree met trapopgang.

VOORZIENINGEN
Het object wordt in de huidige staat verhuurd voorzien van:
- een meterkast met aansluitingen;
- eigen entree met trapopgang;
- verwarming;
- toiletvoorziening;
- aansluiting t.b.v. een keuken/pantry.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is Overstad. De bestemming van de Kwakelkade 23 is Gemengd-1.

De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
A. opslag- en groothandelsbedrijven, met inbegrip van daarbij behorende toonzalen, die staan vermeld in de categorieën 1 tot
en met 2 die zijn opgenomen in de Staat van Bedrijven, met dien verstande dat inrichtingen die vallen onder het Besluit
externe veiligheid inrichtingen (Bevi) niet zijn toegestaan;
B. detailhandel in volumineuze artikelen, in de eerste bouwlaag;
C. detailhandel in volumineuze artikelen tevens in de hogere bouwlagen ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van
detailhandel - detailhandel volumineus in hogere bouwlagen';
D. kantoor;
E. cultuur en ontspanning;
F. maatschappelijk.

Voor de vestiging van uw bedrijf kunt u zich richten tot de gemeente Alkmaar.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURTERMIJN
5 jaar + 5 optiejaren.

SERVICEKOSTEN
Huurder wordt zelf contractant bij de betreffende nutsbedrijven.

BETALINGEN
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

ZEKERHEIDSTELLING
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

MODEL OVEREENKOMST
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder/verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
700 m² (in units vanaf 345 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, winkelcentrum, meubelboulevard, aan vaarwater en perifere detailhandelsvestigingen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kwakelkade 23

Huurprijs op aanvraag