Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo

Prijs op aanvraag

Omschrijving

ACHTERGROND
Bedrijven- en kantorencentrum Lansinkveste B.V. (hierna: “Lansinkveste”) bezit meerdere bedrijfslocaties in Oost-Nederland waaronder de aangeboden locatie ‘Point West’ in Almelo. Point West bevat betaalbare kantoorunits vanaf 20 m² voor zowel bestaande als startende ondernemingen. Door de flexibele inrichting zijn de units gemakkelijk aan te passen. De locatie is tevens voorzien van een (door de huidige huurders zeer gewaardeerde) receptie en een restaurant dat plaats biedt aan circa 140 gasten. Lansinkveste is voornemens het in exploitatie zijnde vastgoed te verkopen.

ALGEMEEN
Point West is een bedrijfsverzamelgebouw in het Bedrijvenpark Twente in Almelo. Het pand wordt door een divers aantal bedrijven gebruikt. Momenteel is ca. 61% (gebaseerd op verhuurbaar vloeroppervlak) van het pand verhuurd. Het resterende deel staat leeg en biedt mogelijkheden om de huidige huurinkomsten te verbeteren. Het in exploitatie zijnde vastgoed wordt inclusief lopende huurcontracten en circa 1,1 FTE (bestaande uit 2 receptionistes) aan u aangeboden.

SPECIFICATIES OBJECT
- Bouwjaar 1985, perceelgrootte van 4.492 m2
- Een bruto vloeroppervlak (B.V.O) van ca. 5.610 m2
- Een verhuurbaar vloeroppervlak (V.V.O) van ca. 5.110 m2
- Deels verhuurd (61% op basis van V.V.O)
- Energielabel A+
- Voorzien van zonnepanelen (met scope 12 certificering)
- Huidige huurinkomsten €199.595.- excl. BTW per jaar
- Theoretische huurinkomsten €335.230.- excl. BTW per jaar*
*O.b.v. huidige huurstroom en actuele huurwaarde leegstand. Inschatting actuele huurwaarde ca. €97/ m2 V.V.O kantoorruimte.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijvencentrum Point West is gunstig gelegen. De locatie is direct gelegen aan de N36 welke wordt verbonden met de A35. Hierdoor kan zowel Almelo in ca. 10 minuten worden bereikt als andere omliggende gebieden zoals Hengelo (ca. 20 minuten) en Enschede (ca. 30 minuten). Daarnaast bevindt het meest dichtstbijzijnde treinstation (Wierden) zich op ca. 2 km afstand en kan binnen 6 minuten fietsend worden bereikt. Het treinstation Wierden ligt aan de directe verbinding tussen Zwolle en Almelo. Station Almelo heeft directe verbindingen met onder andere Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Hengelo en Enschede.

VERKOOPPROCES
Deloitte Real Estate (onderdeel van Deloitte Financial Advisory B.V.) begeleidt Lansinkveste bij het verkoopproces. Deloitte Real Estate dient derhalve als primair aanspreekpunt voor geïnteresseerde partijen.
Bij een eventuele aankoop van de locatie dient u rekening te houden met de volgende uitgangspunten:
-Het pand wordt verkocht ‘as-is’
-Huidige bestemming is ‘bedrijf’ met functieaanduiding ‘kantoor’
-Levering vindt bij voorkeur plaats in het derde kwartaal van 2022

Heeft u interesse of vragen over de aangeboden locatie, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Indien u geïnteresseerd bent in Point West kunt u nadere informatie ontvangen over de locatie en het verkoopproces in de vorm van een digitaal informatiememorandum.
Indien u als potentiële koper uw interesse wil concretiseren kan dit middels een bieding. De voorwaarden waar een bieding aan moet voldoen staan in het informatiememorandum beschreven. De biedingen dienen uiterlijk vrijdag 27 mei, vóór 17.00 uur te worden ingediend. De biedingen worden door Lansinkveste en haar verkoopadviseur geanalyseerd en vormen de grondslag voor de selectie van een voorlopige gegadigde om te komen tot contractvorming en levering. Lansinkveste behoudt zich ter zake van de selectie alle rechten voor.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de brochure.

CONTACTGEGEVENS
Deloitte Financial Advisory B.V.
Anoer Ilahi
M: + 31 6 2206 2357
Laurens Sent
M: + 31 6 5016 5440

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch Deloitte Financial Advisory B.V. en Bedrijven- en kantorencentrum Lansinkveste B.V. aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
5.110 m² (in units vanaf 20 m²)
Perceel
4.492 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
80 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.