Wisselweg 156 1314 CC Almere

€ 335.000 v.o.n.

Omschrijving

Direct beschikbaar: ongebruikte semi-casco V.O.N. kantoorruimte / praktijkruimte van 325 m² in Almere-Stad, nabij station Almere-Centrum.

Casco wil zeggen ‘nieuw’. U bent de eerste gebruiker. Daardoor is de ruimte volledig in te richten naar uw wensen, naadloos aansluitend op de activiteiten, uitstraling en het imago van uw organisatie.

De kantoor- / praktijkruimte bevindt zich, met een zelfstandige inpandige ingang, op de eerste verdieping van het complex. Het gebouw, vijf verdiepingen hoog, is voorzien van een lift en een parkeerkelder waarin drie parkeerplaatsen tevens uw eigendom zullen zijn.

De etage beschikt, naast de functie ‘kantoor’, ook over de bestemming ‘dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen’, hetgeen de mogelijkheden aanzienlijk vergroot. De overige verdiepingen in het pand zijn allen in gebruik bij eigenaren, verenigd in een actieve en gezonde VvE hetgeen de onderhoudsstaat van het pand waarborgt.

De huidige VVE kosten, ten behoeve van o.a. verzekeringen, onderhoud, reserveringen MJOP, glasbewassing alsmede energiekosten klimaat- / koelinstallatie bedragen circa € 600,00 inclusief B.T.W. per maand.

Technische data etage: aansluitingen stadsverwarming, luchtbehandeling, koelinstallatie en glasvezelinternet zijn voorzien. De ruimte beschikt zowel over een zelfstandige toiletgroep als uitgebreide meterkast. De etage is rondom voorzien van hoge raampartijen.

Almere bevindt zich als satelliet gemeente in de nabijheid van Amsterdam en is goed ontsloten en bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer.

Voor nadere info inzake de Wisselweg 156 kunt u ook telefonisch contact opnemen met 06-20403061

Vraagprijs € 335.000,00 V.O.N. exclusief B.T.W, inclusief 3 parkeerplaatsen

Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 335.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
325 m²
Perceel
832 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wisselweg 156

€ 335.000 v.o.n.