Spoordreef 22-24 1315 GP Almere

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Zoekt u een levendige en goed bereikbare kantoorruimte in het centrum van Almere-Stad? Dan bieden wij bij Moar! Almere op loopafstand van het centraal station en stadscentrum moderne zakelijke kantoor- en praktijkruimten volgens een fullservice kantoorconcept. Dit markante kantoorpand is binnen Almere goed bekend als voormalige postkantoor, ANWB en VVV locatie en is onlangs voor het grootste deel van binnen gerenoveerd. Direct achter het pand zijn goede voorzieningen voor (betaald) parkeren in de Leerlinggarage.

Zakelijk netwerk
In een moderne kantooromgeving met diverse gezamenlijke voorzieningen is het prettig zakelijk netwerken met mede-kantoorgenoten. Op de eerste etage zijn zorggerelateerde bedrijven als Afiya huisartsen, Lana Zorg en Medicare Fysio gehuisvest. Etage twee biedt ruimte aan kleinschalige advocatenkantoren, online en administratiekantoren en Nijman en Dulder Beschermingsbewind. Etage drie en vier zijn bestemd voor grotere huurders in de zakelijke dienstverlening als bijvoorbeeld Swart Advocaten en WeerWerk werving & selectie en TaalSamen.

Kantoorconcept Moar!
Moar! exploiteert in Noord- en Midden-Nederland meerdere bedrijfsverzamelgebouwen met moderne fullservice kantoorvoorzieningen. Zaken als internet, printen, koffie- en theevoorzieningen, schoonmaak en het gebruik van centrale vergaderruimten worden centraal geregeld en volledig ontzorgd. Het pand aan de Spoordreef is van binnen grotendeels gerenoveerd en de kantoren en centrale kantine- en vergaderruimten zijn modern ingericht (urban style). Flexibiliteit in huurcondities, volledige ontzorging en beheer op locatie bieden huurders veel voordelen. Moar! levert een belangrijke bijdrage aan een sterk zakelijk netwerk.

Beschikbare (fullservice) kantoorruimten / oppervlakten m2
Op etage 1 en 2 worden alle kantoorruimten verhuurd volgens dit fullservice principe. Er zijn nog een beperkt aantal kleinere kantoren beschikbaar variërend tussen de 15m2 en 70m2 nvo. In het kader van de 1,5m-afstand economie zijn er tijdelijk flexibele en kortlopende mogelijkheden voor het gebruik van werkplekken waarbij voldoende werkafstand kan worden gegarandeerd volgens de bepalingen van RIVM.

Prijzen fullservice kantoren etage 1 en 2
- 2 persoonskamer - vanaf € 365,00 fullservice;
- 2-3 persoonskamer - vanaf € 410,00 fullservice;
- 3-4 persoonskamer - vanaf € 560,00 fullservice;
- 4-5 persoonskamer - vanaf € 725,00 fullservice;
- 5-6 persoonskamer - vanaf € 845,00 fullservice;
- 6 persoonskamer - vanaf € 980,00 fullservice;
- 7-8 persoonskamer - vanaf € 1.385,00 fullservice.

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief GWE, gebouwenbeheer, klein onderhoud en schoonmaak. Inclusief Moar! service: internet, printen, koffie/thee, gebruik vergaderruimten. Excl btw en eenmalige kosten routingen en ict inrichting € 300 excl btw.

Beschikbare m2 en prijzen etage 3 en 4
Op etage 3 en 4 zijn grotere kantoren van 40, 70 en 300m2 nvo te huur tot en met een complete etage van 950m2. Met name geschikt voor grotere ondernemingen. Zij kunnen op onderdeel gebruik maken van de fullservice kantoorvoorzieningen als bijvoorbeeld een glasvezel internetverbinding. In overleg met pandeigenaar is het mogelijk om kantoorindelingen nog te wijzigen en/of verder te moderniseren.

Prijzen van de kantoorruimten op etage 3 en 4 worden apart geoffreerd en afgestemd op specifieke klantwensen waarbij lengte huurovereenkomst, opleveringsniveau worden meegenomen. Basis huurprijs is € 102,50 p/m2 vvo en servicekosten € 30,00 p/m2 excl btw.

Begane grond winkelruimte
In de commerciële plint op de begane grond hebben Eco Plaza natuurwinkel, Sixt autoverhuur zich gevestigd. De zichtlocatie, doorgaande autoroute en winkelend publiek op weg naar het stadscentrum zijn voor hen van toegevoegde waarde. De nu nog een leegstaande casco unit van ca 107m2 biedt ruimte voor meerdere bestemmingen als horeca, winkelruimte of praktijk/kantoor met inloopfunctie.

Bereikbaarheid
Moar! Almere ligt aan de drukke invalsroute langs de Spoordreef richting het stadscentrum en is per auto uitstekend bereikbaar. Vanaf de A6 en buitenring N702 in slechts 10 autominuten. Parkeren kan direct achter het pand in de Leerlinggarage of de tegenover gelegen Muntgarage. Er zijn diverse zakelijke combinatie abonnementen verkrijgbaar bij Parkeerservice Almere. Met openbaar vervoer is de Spoordreef vanaf het centraal bus- en treinstation zeer goed bereikbaar op slechts een paar minuten loopafstand.

Opleveringsniveau
Etage 1 en 2 moderne urban style inrichting van gezamenlijke ruimten en kantoren. Etage 3 en 4 deels nog te renoveren. Huidige staat met de volgende voorzieningen:

- Plafonds met verlichtingsarmaturen (grotendeels led);
- Sanitaire voorzieningen per verdieping (gemeenschappelijk);
- Keuken/pantry (gezamenlijk);
- Scheidingswanden;
- Vloerbedekking;
- Te openen ramen;
- Centrale entree;
- Diverse vergaderruimtes beschikbaar (in fullservice concept op de 1e en 2e etage);
- 24/7 toegankelijk;
- Rolstoel toegankelijk;
- Kabelgoten ten behoeve voorzien van elektra, databekabeling en WCD`s;
- Lift (gemeenschappelijk);
- Intercomsysteem (eenmalige doorbelasting koppeling en licenties)

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen via automatisch incasso.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Indexering
Jaarlijks per 1 januari. Voor het eerst in het nieuwe jaar na de huuringangsdatum en conform de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI –alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Huurovereenkomsten 1 jaar, 3 jaar, 5 -10 jaar. Overige flexibele huurvormen In overleg.

Opzegtermijn
Afhankelijk van huurtermijn.

Huurovereenkomst
Conform ROZ model inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning eigenaar.

Website: moarcommunity.nl/almere

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
4.433 m² (in units vanaf 16 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum, in woonwijk, stationslocatie en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

By James

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0800-8068

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spoordreef 22-24

Huurprijs op aanvraag