Randstad 21 13 1314 BD Almere

€ 399.500 k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Randstad 21 13 betreft een vrijstaande bedrijfswoning van circa 154 m² b.v.o. gelegen op steenworp afstand van NS-station Almere Centrum. De hoge plafonds met een nokhoogte van 5,1 meter in combinatie met de vele raampartijen zorgen voor een zeer aangename en ruimtelijke omgeving.

Genieten van de rustige ligging aan een groene strook, maar op steenworp afstand alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer van het winkelcentrum. Een unieke combinatie welke wij als makelaar zelden tegen komen. De zijtuin is gelegen op het zonnige zuiden, waar u zomers kan genieten van de langsvarende boten.

In 2021 is er een nieuw dak geplaatst en is de buitenzijde geschilderd. Van binnen heeft er ook een facelift plaats gevonden, bijvoorbeeld middels schilderwerk en een nieuwe vloer. Voor bewoning kan er naar eigen smaak een indeling worden gecreëerd alsmede een keuken/ badkamer worden geplaatst.

Het is mogelijk om op de locatie regulier te wonen wanneer de bewoner ook haar bedrijf op de locatie vestigt. Voor nog niet opgerichte bedrijven kunt u bijvoorbeeld een bedrijf als tekstschrijver starten zodat u aan de gestelde eisen van de Gemeente Almere voldoet.

Bereikbaarheid
De bedrijfswoning ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam, ‘t Gooi en Lelystad.

Met de auto bereikt u middels de Veluwedreef binnen 5 autominuten de A6 richting Amsterdam, Lelystad of ’t Gooi.

Parkeren
Voor de kantoorvilla bevinden zich 3 parkeerplaatsen en in de nabij omgeving zijn er ruim voldoende andere openbare parkeerplaatsen gesitueerd.

Opleveringsniveau
Randstad 21 13 wordt onder het principe ‘as is’ verkocht.

Bestemming
In het bestemmingsplan van de Gemeente Almere staat de functie bedrijfswoning aangeduid. Een bedrijfswoning betekent een woning waarbij ook het bedrijf van de bewoner wordt gevoerd. In de volksmond wordt een bedrijfswoning omschreven als een woon-/ werkunit.

Bieden vanaf
De bieden vanaf prijs bedraagt € 399.500,- kosten koper. Er is geen BTW van toepassing.

Overdrachtsbelasting
De overdrachtsbelasting bedraagt 8% vanwege het oorspronkelijke gebruik als kantoorruimte.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar en het niet lichten van het eerste recht tot koop van de Gemeente Almere.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.500 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
154 m²
Perceel
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, stadscentrum/dorpskern en landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Randstad 21 13

€ 399.500 k.k.