Versterkerstraat 3 1322 AN Almere

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze ruimte ligt op de eerste verdieping in een multifunctioneel kantoorgebouw langs de A6 in Almere op bedrijventerrein Gooise Kant. In het gebouw zijn o.a. Dura Vermeer, Stichting De Opkikker en Nonius gevestigd. Op de verdieping is de laatste ruimte van het complex beschikbaar.

De ruimte is gebruiksklaar en je kunt zaken als de kantine, vergaderruimte en sanitair delen met nog 2 bedrijven gevestigd in deze vleugel van het gebouw. De overige bedrijven regelen alles zelf.

De ruimtes zijn voorzien van LED verlichting en 6 laadpalen voor auto's en het gebouw beschikt over een duurzaam energielabel (A). Wil je een plek voor je zelf hebben met professionele uitstraling? Hier is de mogelijkheid om relaxed te werken.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar per auto via de A6 (afslag 3) of via de Stedendreef richting het centrum van de stad. Per OV is het prima bereikbaar via de bus. Uiteraard is het ook goed bereikbaar per fiets of lopend.

VLOEROPPERVLAKTE
Circa 250 m² kantoorruimte met medegebruik van de algemene voorzieningen als kantine en vergaderruimte. Er zijn 4 of 5 kamers beschikbaar. Eventueel is de ruimte nog iets te vergroten in onderling overleg. Deelverhuur is vanaf

HUURPIJS
€ 100,- m² per jaar excl. BTW.

PARKEREN
Naast het gebouw zijn parkeerplaatsen aanwezig.

SERVICEKOSTEN
Er wordt een voorschot in rekening gebracht voor o.a. periodiek onderhoud van de installaties, buitenterrein, glasbewassing en energie ter grootte van € 35,- m² op jaarbasis excl. BTW.

OPLEVERNIVEAU
Oplevering in de huidige staat, waaronder:
- Toegangscontrole met tags;
- Alarm;
- LED verlichting;
- ICT aansluitingen;
- Ramen voorzien van zonwerend glas;
- Vloerbedekking;
- Medegebruik kantine;
- Medegebruik boardroom.

ENERGIELABEL
A.

BESTEMMING
Kantoorruimte.

HUURTERMIJN
1-5 jaar.

OPZEGTERMIJN
6 maanden.

BETALINGEN
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

MEER INFOMATIE OF BEZICHTIGING:

Uppelschoten Real Estate
Papendorpseweg 100
3528 BJ UTRECHT
T: 085 - 06 05 055

Wij werken voor ú

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,87

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 2000 m tot 3000 m, restaurant op 1500 m tot 2000 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Versterkerstraat 3

Huurprijs op aanvraag